Miért riaszthat a légzésfigyelő?
Olyan legzesfigyelonk van ami egy kis lapból és egy másik babaegysegbol áll amit nem az ágyba kell tenni. (angelcare) a kis lapot elvileg bárhova lehet tenni mert nem kell hogy konkrétan rajta feküdjön, szóval az nem játszik hogy azért mert lefordult róla.
De most 5 hetes és már ötször riasztott. Kétszer akkor amikor meg volt fázva, azt még meg is értem. De a másik háromnál semmi okát nem találtam. Mire bementem mocorgott, nem tudom hogy azért mert magához tért a sipolastol vagy azért mert nem is volt semmi gond. Ebből 4 éjszaka volt, 1 pedig délután.
Nekünk milian 2 lapos figyelőnk volt. Négyszer volt riasztása az első hónapban abból egyszer akkor vett csak levegőt a fiam amikor kivettem a kiságyból. A többinél a sípoláskor megmozdult, vagy levegőt vett. Ott a baba, ha nem volt a lap felett jelzett az eszköz. Pl elfelejtettük kikapcsolni mikor kivettük így visítani kezdett a figyelő.
Nem ismerem azt a fajtát amit írtál, hogy nem kell rajta lennie a babának a lap felett. Az melyik fajta angelcare? A használati útmutatóban nincs leírás, hogy miért sípolhat, ha jól van beállítva?
Egyes nézd a te dolgod, ha nem használtál vagy használsz, de minek írsz ilyet olyannak aki használni akarja. Nem értelek. Mellesleg, ha alszol hogy figyeled a gyereket alvás közben?
Az egyes idiótát inkább válaszra se meltatom.
#6 angelcare ac127 a pontos típus. Van egy pici kB 10x10es érzékelőlap, ez megy a matrac alá, és van egy baba egység, mint egy mini parabola, ezt az ágytól legalább egy méterre kell rakni. Ez a kettő figyeli a babát. És ugye van egy szülő egység ez egyben bébiőr is és ez jelez nálunk ha nincs légzés.
A használati utasítás csak olyan okokat ír amik nem lehetsegesek pl hogy nem kapcsoltam ki mielőtt kivettem a gyereket. Nyilván nem ez volt a szituáció.
Valaki írta a panelt, kertes házban lakunk, szóval ez sem lehet.
Azért furcsa mert teljesen random hogy mikor csinálja. Ha rendszeres lenne akkor legalább gondolhatnam hogy merül az elem, de nem.
Múltkor volt egy kérdés, most nem találom.
Ott rengetegen szidták ezt a márkát, mert feleslegesen beriaszt.
Nekünk sem jött be, kidobtam amikor kb 8.x riasztott be éjjel feleslegesen.
9
Honnan tudod, hogy feleslegesen riasztott?
10!
Onnan, hogy volt pl olyan, hogy ott álltam a gyerek mellett, szépen szuszogott, erre én riadtam meg arra, hogy beriasztott.
vagy a riasztásoknál fejvesztve rohantunk ki, ő meg békésen aludt a kiságyba.
"...vagy a riasztásoknál fejvesztve rohantunk ki, ő meg békésen aludt a kiságyba."
A riasztás elég lehet épp arra, hogy a gyerek annyira magához térjen, hogy levegőt vegyen.
#11 de elvileg erzekelnie kellene az egész ágyban, legalábbis ez a működési elve, mert olyan kicsi a lap hogy azon lehetetlen egy ekkora babának rajta maradnia kb.
#12 a használati szerint ha ott állsz mellette akkor nem fog jól működni, ez akkor működik megfelelően ha egyedül van a gyerek a szobában.
És ez a legnehezebb hogy nem tudja az ember hogy mire bemegy azért lélegzik a gyerek mert felriadt a sipolasra vagy azért mert fals riasztás volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!