Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért riaszthat a légzésfigyelő?

Miért riaszthat a légzésfigyelő?

Figyelt kérdés

Olyan legzesfigyelonk van ami egy kis lapból és egy másik babaegysegbol áll amit nem az ágyba kell tenni. (angelcare) a kis lapot elvileg bárhova lehet tenni mert nem kell hogy konkrétan rajta feküdjön, szóval az nem játszik hogy azért mert lefordult róla.

De most 5 hetes és már ötször riasztott. Kétszer akkor amikor meg volt fázva, azt még meg is értem. De a másik háromnál semmi okát nem találtam. Mire bementem mocorgott, nem tudom hogy azért mert magához tért a sipolastol vagy azért mert nem is volt semmi gond. Ebből 4 éjszaka volt, 1 pedig délután.

jan. 1. 06:17
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
89%
Kérdezö: sok esetben olyakor is jelez, amikor semmi ok erre, söt panelban elöfordul, hogy a szomszédot figyeli és arra jelez, ha arrébb megy. Vagy rosszul van beállítva, vagy esetleg rossz tipusú a készülék.
jan. 1. 08:16
 2/23 anonim ***** válasza:
74%

Nekünk milian 2 lapos figyelőnk volt. Négyszer volt riasztása az első hónapban abból egyszer akkor vett csak levegőt a fiam amikor kivettem a kiságyból. A többinél a sípoláskor megmozdult, vagy levegőt vett. Ott a baba, ha nem volt a lap felett jelzett az eszköz. Pl elfelejtettük kikapcsolni mikor kivettük így visítani kezdett a figyelő.

Nem ismerem azt a fajtát amit írtál, hogy nem kell rajta lennie a babának a lap felett. Az melyik fajta angelcare? A használati útmutatóban nincs leírás, hogy miért sípolhat, ha jól van beállítva?

Egyes nézd a te dolgod, ha nem használtál vagy használsz, de minek írsz ilyet olyannak aki használni akarja. Nem értelek. Mellesleg, ha alszol hogy figyeled a gyereket alvás közben?

jan. 1. 08:20
 3/23 A kérdező kommentje:

Az egyes idiótát inkább válaszra se meltatom.

#6 angelcare ac127 a pontos típus. Van egy pici kB 10x10es érzékelőlap, ez megy a matrac alá, és van egy baba egység, mint egy mini parabola, ezt az ágytól legalább egy méterre kell rakni. Ez a kettő figyeli a babát. És ugye van egy szülő egység ez egyben bébiőr is és ez jelez nálunk ha nincs légzés.

A használati utasítás csak olyan okokat ír amik nem lehetsegesek pl hogy nem kapcsoltam ki mielőtt kivettem a gyereket. Nyilván nem ez volt a szituáció.

Valaki írta a panelt, kertes házban lakunk, szóval ez sem lehet.

Azért furcsa mert teljesen random hogy mikor csinálja. Ha rendszeres lenne akkor legalább gondolhatnam hogy merül az elem, de nem.

jan. 1. 08:27
 4/23 anonim ***** válasza:
52%
Ha ennyire gyakran fordul elő, akkor két eset lehetseges; rossz a gép, vagy épp ellenkezőleg, tökéletesen működött és azért jelzett, mert nem vett levegőt a baba.
jan. 1. 08:35
 5/23 anonim ***** válasza:
66%

Múltkor volt egy kérdés, most nem találom.

Ott rengetegen szidták ezt a márkát, mert feleslegesen beriaszt.

Nekünk sem jött be, kidobtam amikor kb 8.x riasztott be éjjel feleslegesen.

jan. 1. 08:46
 6/23 anonim ***** válasza:
24%

9

Honnan tudod, hogy feleslegesen riasztott?

jan. 1. 08:47
 7/23 anonim ***** válasza:
70%
Szia nekem ac van csak 2 lapos. Állítsd érzékenyebre és egyébként rohadtul nem igát hogy bárhol érzékel. Nekem a 2 laposra is lemászott és sípolt!az 1 lapost meg se vettem volna mert szarra else jó
jan. 1. 08:49
 8/23 anonim ***** válasza:
52%

10!

Onnan, hogy volt pl olyan, hogy ott álltam a gyerek mellett, szépen szuszogott, erre én riadtam meg arra, hogy beriasztott.

vagy a riasztásoknál fejvesztve rohantunk ki, ő meg békésen aludt a kiságyba.

jan. 1. 08:52
 9/23 anonim ***** válasza:
50%

"...vagy a riasztásoknál fejvesztve rohantunk ki, ő meg békésen aludt a kiságyba."

A riasztás elég lehet épp arra, hogy a gyerek annyira magához térjen, hogy levegőt vegyen.

jan. 1. 08:55
 10/23 A kérdező kommentje:

#11 de elvileg erzekelnie kellene az egész ágyban, legalábbis ez a működési elve, mert olyan kicsi a lap hogy azon lehetetlen egy ekkora babának rajta maradnia kb.

#12 a használati szerint ha ott állsz mellette akkor nem fog jól működni, ez akkor működik megfelelően ha egyedül van a gyerek a szobában.

És ez a legnehezebb hogy nem tudja az ember hogy mire bemegy azért lélegzik a gyerek mert felriadt a sipolasra vagy azért mert fals riasztás volt.

jan. 1. 08:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!