Miért riaszthat a légzésfigyelő?
Olyan legzesfigyelonk van ami egy kis lapból és egy másik babaegysegbol áll amit nem az ágyba kell tenni. (angelcare) a kis lapot elvileg bárhova lehet tenni mert nem kell hogy konkrétan rajta feküdjön, szóval az nem játszik hogy azért mert lefordult róla.
De most 5 hetes és már ötször riasztott. Kétszer akkor amikor meg volt fázva, azt még meg is értem. De a másik háromnál semmi okát nem találtam. Mire bementem mocorgott, nem tudom hogy azért mert magához tért a sipolastol vagy azért mert nem is volt semmi gond. Ebből 4 éjszaka volt, 1 pedig délután.
13as nem tudom miért lett lepontozva, igaza van. A sipolas azért is van hogy a gyereket is felebressze. A miénk is nem csak nálunk visít hanem a gyerekszobaban is. Pont azért hogy ha egy pillanatra kihagy a légzése, egy hirtelen éles hang elég lehet ahhoz hogy felriadjon és folytassa a lelegzest.
Ezért nem tudom hogy vajon szar e a gép vagy a gyerekem felejt el ennyiszer lélegezni és alszik ennyire mélyen.
Kéféle légzésfigyelőnk van. Egy az öbölben, amit utazáshoz is használunk. Már a második gyerekkel. Ez egy egylapos légzésfigyelő. Öbölbe tökéletes, de kiságyban ha lemászik róla a gyerek, akkor riaszt, nem megbízható.
Van egy dupla lapos, az fixen a kiságyban, csak akkor riasztott falsot többször is, amikor az első lányom még pici volt és a fészek is a kiságyában volt. Túl vastag volt a matrac és a fészek is.
Szerintem az elemcserét is érdemes megpróbálni.
Egyébként ha nem működik megbízhatóan, amikor a szobában vagy, dobd ki. És ezt most a legkomolyabban írom.
Az egy laposunk tökéletesen működik az öbölben is úgy, hogy az ágyunkhoz van tolva. (A matracok nem érnek össze.) Tudom, mert villan, amikor légzést érzékel, látom, hogy a saját légzésemet nem érzékeli és ha csak magam mellé veszem a babát is riaszt.
Érdemes vagy "átrendezni", vagy az érzékenységén állítani. Ki kell tapasztalni.
Ja nem ugyan ez a típus van nekem is csak 2 lapos🤣🤣🤣
Simán lemaszik róla és nem érzékel de te jobban tudod én csak 2 gyerekt neveltem fel ezekkel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!