Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért riaszthat a légzésfigyelő?

Miért riaszthat a légzésfigyelő?

Figyelt kérdés

Olyan legzesfigyelonk van ami egy kis lapból és egy másik babaegysegbol áll amit nem az ágyba kell tenni. (angelcare) a kis lapot elvileg bárhova lehet tenni mert nem kell hogy konkrétan rajta feküdjön, szóval az nem játszik hogy azért mert lefordult róla.

De most 5 hetes és már ötször riasztott. Kétszer akkor amikor meg volt fázva, azt még meg is értem. De a másik háromnál semmi okát nem találtam. Mire bementem mocorgott, nem tudom hogy azért mert magához tért a sipolastol vagy azért mert nem is volt semmi gond. Ebből 4 éjszaka volt, 1 pedig délután.

jan. 1. 06:17
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
67%
6-os vagyok. Próbálj állítani az érzékenységén és teszteld. Lehet amúgy, hogy alvás közben egy pillanatra nem vett levegőt. Még egy dolog eszembe jutott. Nálunk egyszer egymás után riasztott. Akkor néztem utána és túl párás volt a levegő nehezebben lélegzett. Még esetleg ezt megnézheted hátha.
jan. 1. 09:06
 12/23 A kérdező kommentje:

13as nem tudom miért lett lepontozva, igaza van. A sipolas azért is van hogy a gyereket is felebressze. A miénk is nem csak nálunk visít hanem a gyerekszobaban is. Pont azért hogy ha egy pillanatra kihagy a légzése, egy hirtelen éles hang elég lehet ahhoz hogy felriadjon és folytassa a lelegzest.

Ezért nem tudom hogy vajon szar e a gép vagy a gyerekem felejt el ennyiszer lélegezni és alszik ennyire mélyen.

jan. 1. 09:09
 13/23 A kérdező kommentje:
#17 baromira örülünk hogy te és a gyerekeid felnőttetek enélkül is, de szerintem ez nem vigasztalja azt akinek a gyereke SIDS-ben halt meg.
jan. 1. 09:16
 14/23 anonim ***** válasza:
52%

Kéféle légzésfigyelőnk van. Egy az öbölben, amit utazáshoz is használunk. Már a második gyerekkel. Ez egy egylapos légzésfigyelő. Öbölbe tökéletes, de kiságyban ha lemászik róla a gyerek, akkor riaszt, nem megbízható.

Van egy dupla lapos, az fixen a kiságyban, csak akkor riasztott falsot többször is, amikor az első lányom még pici volt és a fészek is a kiságyában volt. Túl vastag volt a matrac és a fészek is.

Szerintem az elemcserét is érdemes megpróbálni.

Egyébként ha nem működik megbízhatóan, amikor a szobában vagy, dobd ki. És ezt most a legkomolyabban írom.

Az egy laposunk tökéletesen működik az öbölben is úgy, hogy az ágyunkhoz van tolva. (A matracok nem érnek össze.) Tudom, mert villan, amikor légzést érzékel, látom, hogy a saját légzésemet nem érzékeli és ha csak magam mellé veszem a babát is riaszt.

Érdemes vagy "átrendezni", vagy az érzékenységén állítani. Ki kell tapasztalni.

jan. 1. 09:17
 15/23 anonim ***** válasza:
73%
Azért lettem lepontozva, mert alap ösztön az a tagadás, hogy egyszeruen nem lehet, hogy az én gyerekem nem vett levegőt és majdnem meghalt, ha nem ébreszti meg a legzesfigyelo, csak az lehet, hogy a gép rossz.
jan. 1. 09:27
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Kétlapos angelcare-ról ha kicsit "lemászott" már jelzett.
jan. 1. 11:45
 17/23 anonim ***** válasza:
38%
1z ezt írtam én is de ő hosz a marketingnek!!!
jan. 1. 12:24
 18/23 A kérdező kommentje:
#17 nem a marketingnek hanem a használati utasításnak, bocsi már, nem lehet hogy több féle angelcare van?!
jan. 1. 17:13
 19/23 anonim ***** válasza:
0%

Ja nem ugyan ez a típus van nekem is csak 2 lapos🤣🤣🤣

Simán lemaszik róla és nem érzékel de te jobban tudod én csak 2 gyerekt neveltem fel ezekkel

jan. 1. 19:23
 20/23 A kérdező kommentje:
Az előbb voltam a gyereknél. Teljesen elmászott az ágy végébe, nem volt az érzékelőn. Mégse riasztott. De ja, te jobban tudod. A cégnél is jobban tudod hogy működik a termékük.
jan. 2. 01:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!