Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hónapos babának játékötlet?

4 hónapos babának játékötlet?

Figyelt kérdés
Ami 5 percre le is foglalja? 🙄
jan. 1. 11:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
64%
Tv kapcsoló, flakon, kulcscsomó.
jan. 1. 11:54
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Mármint hogy egyedül elvan vele? Az enyémnek a lába😂 Mióta rájött, hogy van neki, mással alig hajlandó játszani. Én attól vagyok ki. Lehet kapni ilyen lábra rakható baromságokat. Az enyémnek nem kell, mert üresen is elvan vele. Bónusz, ha van rajta zokni, mert van mit lehúzni. Egyébként sok játékkal elvan, ha rá van szorulva, de nincs, mert a lába mindig ott van. Kedvence a kiságy forgó, de az ugye, csak az ágyában van, oda meg nem megy be csak éjszakára, meg délelőtt marad. Hosszasabban még textil könyvekkel szokott ellenni, meg időszakosan van egy kedvenc, amire addig rá se nézett, de akkor napokig le se akarja tenni. Aztán megunja és rákattan valami másra. De én hiába írom, hogy az enyémnek mi jön be, ha a tiédnek nem az🤷🏼‍♀️
jan. 1. 11:57
 3/17 A kérdező kommentje:
Hm a láb még nálunk nincs, az mondjuk jó lenne, kéznél van 😆
jan. 1. 12:02
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Félig töltött petpalack
jan. 1. 12:06
 5/17 anonim ***** válasza:
47%

Na, igen, praktikus, nem mondom, de én már kezdek megőrülni tőle. Ott a sok szép játék, amit a Jézuska hozott, tökre játszanék vele, de sz.rik rá(m.) Egy fotót nem lehet róla csinálni amin a keze nincs könyékig a szájában, mert fogzik is ugye, vagy nem a lábába kapaszkodik, popója meg az egekben.

jan. 1. 12:07
 6/17 anonim ***** válasza:
Montessori forgó.
jan. 1. 12:34
 7/17 anonim ***** válasza:
92%

5-os. 4 honapos. Ezt most mantrazd magadban jo sokaig. Teljesen termeszetes, hogy szarik a jatekokra.

Majdnem 2 eves a gyerekem de meg mindig tobbet eljatszik egy fakanallal meg egy citrommal (igen🤣), mint a jatekaival.

jan. 1. 12:36
 8/17 anonim ***** válasza:
47%

#7! Értem, hogy 4 hónapos, nem is azt várom tőle, hogy rakja ki az 1000 darabos puzzle-t🤣Korosztályának megfelelő játékokra gondolok, amikkel tök jól eljátszott, amíg a lába ki nem ütötte őket a nyeregből. Tőlem játszhatna citrommal is, csak valami változatosság lenne, ne mindig a lába.

jan. 1. 13:07
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
De neki ez most igy jo 🙂
jan. 1. 13:10
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Pet palack üresen. A fiam ezt és a játszószőnyegét szerette ennyi idősen minden más le volt ejtve.
jan. 1. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!