4honapos baba ferdenyak?
Sziasztok!
Kis babám 4 hónapos és egy kicsit ferdén tartja a fejét. Már korábban is észre vettem ,hogy ha hason van akkor is szinte csak a jobb kezén támaszkodva hasal de ez már javult, mert átszoktattam a balkézre és utána meg mind a kettőn támaszkodott. Azóta a fejtartása is egyenes lett , de most egy pár napja megint észre vettem ,hogy ferdén tartja a fejét. Egyébként forog már hátról hasra mind két irányba.
A fejét is forgatja szépen mind a két irányba . Csak ha felemelem akkor lehet látni hogy egy kivsit ferde a feje.
Érdemes lenne vinni tornára ? Vagy igy az ellenkező oldalon csinálni mindent vele akkor megint helyre jöhetne? Valakinek kinőtte ezt a babája?
Tornáztatni szoktam meg hason is nagyon sokat van.
Koszi elore is aki tud segiteni. Dévényesektől egy kicsit tartok .
Szia! Megkérdezhetem milyen rendszerességgel vált oldalt a kisbabád feje? Illetve rosszullétet nem tapasztaltál még nála? Gyermekorvos vagy neurológus látta a babádat?
Azért kérdezek ennyit, mert a kisfiam 6 hónapos és nagyjából 2 hónapos kora óta billen a buksija hol jobbra hol balra 2-3 hetes váltással. Járunk vele tornára, voltunk kiropraktőrnél, az oldalváltást nagyon ritka jelenségnek mondták. Neurológust is felkerestünk, de a torticollison kívül más diagnózist nem kaptunk, viszont a torticollis egyoldalú szokott lenni, nem váltakozó. Szóval mi visszük további kivizsgálásra, mivel az oldalváltások után rosszulléte is van. (Eddig 2x fordult elő fejfájása.)
Szia!
Most már helyre állt neki ,nem ferde egyik irányba sem. Egyebkent nem volt rosszul a valtasok után de volt azert 1-2x hogy oldalt váltott.
Én nem vittem sehova csak hasaltattam sokat azota már ugye megjavult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!