-2 fokban altathatom kint az 1 éves babát?
Figyelt kérdés
Jól felöltöztetve persze. Minden délután kint aludt eddig, mert jól alszik babakocsiban, de ennyire hideg még nem nagyon volt.dec. 31. 13:49
1/19 anonim válasza:
Skandináv országokban ennél hidegebb időben is altatják kint őket. Ha tényleg jól fel van öltöztetve, nem hinném, hogy baja lenne belőle, bár tény, hogy én ilyenkor nem szívesen vagyok kint, ebből kiindulva nem igazán vágynék a babakocsit tologatni a kihalt utcán. A teraszra meg azért már mégse raknám ki csak úgy, magában, miközben én meg a jó melegben teázgatok vagy valami.
2/19 anonim válasza:
Igen. -7 fokig a bolcsiben is kiviszik a gyerekeket.
3/19 anonim válasza:
2, nálunk már 0 fokban se vitték ki.
Egyébként igen, alhat kint, ha neki komfortos. Egy egyéves már tudja "kommunikálni" ha nem tetszik neki
4/19 anonim válasza:
2# -5 fok alatt tilos kivinni őket, tudom, ott dolgoztam. Amúgy szerintem ilyen hidegben jobb neki bent aludni. Mondom ezt úgy, hogy én bírom a hideget, akkor is.
5/19 anonim válasza:
3,4
Érdekes, nálunk kiviszik. 25 éve dolgozik kisgyermeknevelőként az egyik rokonom, mindig kivitték a gyerekeket
6/19 anonim válasza:
4-es: ez olyan szabály, mint amikor az újszülöttet hetekig szoktatni kell a levegöhöz - legalább 100 éve elavult dolog.
7/19 anonim válasza:
Én nem vinném ki, rohadt hideg van, de nyilván ha jól feloltozteted, nem lesz baja kint sem.
8/19 anonim válasza:
Feküdj ki te is, próbáld ki mennyire komfortos.
9/19 anonim válasza:
Simán kivinném aludni,de attól is függ, hogy nyálkás szar,szeles az idő. Vagy száraz, napos... Egyenként bírjuk a hideget. Sőt.
10/19 anonim válasza:
Nekem mindegyik gyerekem egész télen kinn aludt nap közben, amíg a kocsiban tudtak aludni, soha nem voltak olyan egészségesek és kipihentek, mint akkoriban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!