Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » -2 fokban altathatom kint az...

-2 fokban altathatom kint az 1 éves babát?

Figyelt kérdés
Jól felöltöztetve persze. Minden délután kint aludt eddig, mert jól alszik babakocsiban, de ennyire hideg még nem nagyon volt.
dec. 31. 13:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%

Simán. Lányom is kint aludt meg anno mi is...nem lesz semmi baja.

De mindenki maga tudja.

dec. 31. 17:45
 12/19 anonim ***** válasza:
67%
Persze, lehet! És milyen jó, hogy kint altatod. 🙂 Én is kint altattam őket mindig. Ma is voltam sétálni a 3 hetes picivel, 1 óra után hazajöttünk, de ő még aludt, úgyhogy kint hagytam arra a 2 órára még.
dec. 31. 17:50
 13/19 anonim ***** válasza:
81%
Persze. Ma is 3 órát aludt az udvaron a 4 hónaposom, bent fél órákat szokott, szóval :D
dec. 31. 18:03
 14/19 anonim ***** válasza:
69%
En nem mernem. Se felugyelet nelkul hagyni, sem a hidegben kint. Egy macska 10 mp alatt ugril fel es fekszik az arcara. Meg ebben a minuszban....
dec. 31. 19:51
 15/19 anonim ***** válasza:
32%

Jézus Isten 😯

Kérdezz meg egy tüdőgyógyászt inkább. A skandinávok màsok mint mi, más gének, máshoz hozzászokott gének.

dec. 31. 19:52
 16/19 anonim ***** válasza:
57%
15ös, igazad van, a skandinávok nem riadnak vissza egy kis hidegtől, nem ijednek meg egy kis megfázástól,hogy jaj most mi lesz,szövődményesek leszünk mind meghalunk. A skandináv intézményrendszerben a gyerekek kint alszanak, és tudod mi bajuk van? Semmi. Amit írt már valaki előttem,ez a levegőhöz szoktatás,meg hogy ködös nyirkos időben nem ajánlatos kivinni a gyereket hungarikum,semmi tudományos alapja nincs,nem tudom mikor fog kikopni ez a hülyeség a köztudatból. Ha normálisan fel van öltöztetve a gyerek nyugodtan aludhat kint semmi baja nem lesz.
dec. 31. 21:34
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Én ma pont annyiban altattam. Hát, nem nagyon tetszett neki... Kényszer megoldás, mert itthon nem alszik nappal soha, mindig csak séta közben aludt. Na, újabban már inkább elalszik itthon, csak ne kelljen kimenni. Pedig azért a mózesban nincs olyan hideg. Mindig tök melegen veszem ki. Sose értettem ezt a jól fel kell öltöztetni szöveget. Ja, hát aludjon bebugyolálva sapkában kesztyűben az, akinek 6 anyja van. Marha kényelmes lehet! Amúgy arctyűt is adtok rá, vagy az már nem lényeges. Gondolom, északon se zavar senkit, hogy lefagy az arca. Akkor jó az úgy. Kik vagyunk mi itt a balkánon, hogy gondolkodjunk is?!
jan. 1. 01:22
 18/19 anonim ***** válasza:
73%
Mindig kinn aludtam és talán 2 évente ha megvagyok fázva 😆.
jan. 1. 02:41
 19/19 anonim ***** válasza:
58%
Régebben nálunk is kint altatták a gyerekeket az intézményekben. Senkit nem zavart,nem is voltak betegesebbek a gyerekek. Ha egy gyerek nem alszik el kint,akkor vigye be a szülő.de ha elalszik akkor mi van? Semmi baja nem lesz. Gyerekkorunkban minket is kint altatták,nem volt ez a túlféltés.
jan. 1. 04:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!