Mit javasoltok ha az 1 éves babám nagyon keveset eszik egy nap?
Figyelt kérdés
nov. 16. 18:12
1/10 anonim válasza:
Mit jelent, hogy nagyon keveset?
Fejlődik rendesen?
2/10 A kérdező kommentje:
Szépen fejlődik. Az elmúlt két napban van az nála hogy maximum pár szem gyümölcsöt fogad el tőlem. Hiába kínálgatom mással egyszerűen nem szeretne enni.
nov. 16. 18:51
3/10 anonim válasza:
Gondolom jön a foga, akkor nem szoktak pár napig enni. Ne erőltesd, nem fog éhen halni.
4/10 A kérdező kommentje:
3. Több anyuka mondta, hogy most van valami kis hasfájós időszak a babáknál. Azt mesélték hogy kb 2-3 napig tartott nekik ez. És az ő babájuk is alig evett olyankor. Amúgy én is a fogakra gyanakodtam
nov. 16. 19:48
5/10 anonim válasza:
"Mit javasoltok ha az 1 éves babám nagyon keveset eszik egy nap?"
NE ERÖLTESD az evést! A gyerek pontosan tudja, mire és mennyire van szüksége.
6/10 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat
nov. 16. 20:09
7/10 anonim válasza:
Vannak ilyen napok/időszakok, máskor meg hatalmas mennyiség is jól esik nekik, rájuk kell hagyni. Egyenek, amennyi jól esik, ha pár falat, akkor annyi.
8/10 anonim válasza:
Nekem hetek/hónapok vannak, amikor alig eszik a babám, és inkább néha 1-1 hét amikor eszik. Vagy alapvetően ilyen típusú vagy a fogak kínozzák. Nem erőltetem az evést, gyakrabban kínálom illetve próbálok ráérezni mit szeret.
Tasakos pürét próbáltad? Nekünk egy időben az nagyon ment.
9/10 A kérdező kommentje:
8. Vettem neki pár tasakos pürét tegnap, és úgy látszik nagyon bejön neki. Tejpépet szokott általában reggelire kapni ami eddig nagy sláger volt nálunk, de most valamiért nem kell neki. Nem is erőltetem azt hogy egyen, de azért néha-néha kínálgatom. Arra gondoltam hogy a tejpépből most kipróbáljuk a sztracsatella ízűt, hogy legyen valami újdonság
nov. 17. 11:45
10/10 anonim válasza:
Nekem mikor nagyon nem evett akkor a "cukros" sinlacot adtam neki fahéjjal és/vagy banánnal. Az jó kalóriadús. Persze nem lefekvés előtt a cukor miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!