Tényleg kapáljam el magam?
Ne haragudjatok, megittam 2 whiskey-t, mert hónapok óta először aludtam 3 órát a babával-10 hó. (Aztán egy órát fent voltam)
Számíthattam volna még 2re, de 20 perc után felébresztett a kutya….
Kicsit kivagyok a baba-mama csoportokban azoktól a posztoktól, amik arról szólnak, hogy vissza fogom sírni ezt az időszakot.
Basszus mi jöhet még???!!
Ami ennél is durvább és brutálisabb, ami miatt azt mondom h ez de jó volt???
Kezdek már teljesen kikészülni, erre ilyen posztok jönnek. Hova tud ez még tovább durvulni?
Az enyémek mindig is jó alvók voltak, plusz egyikük sem gyépés (bocsánat, "máshogy gondolkodó", ahogy valaki írta korábban 😂), mégsem sírom vissza a kisbabás időszakot. Persze, szuper volt, cukik voltak, babaillatuk volt meg minden, és tök jó volt megélni velük, ahogy kinyílik nekik a világ, és napról napra egyre több mindenre képesek, egyre értelmesebbek, stb... de őszintén, összességében akkor is jobb most, amikor már elmondják mi bajuk van, egyedül fürdenek, egyedül törlik a s.ggüket, lehet velük értelmesen beszélgetni, érvelni, normális programokat csinálni, miegymás. Már alig várom, hogy a kicsi is iskolás legyen.
(9 éves fiú, 5 éves lány)
Szerintem a kérdés az, hogy elhiggye-e tényként, hogy később még ennél is durvább lesz, vagy ez is egyénileg változik, és van olyan, akinek az eleje volt durvább és később jobb.
A whiskey én se tudom, hogy jön ide 😅
Az alkohol semmit sem old meg. Még fáradtabb leszel.
Ha szoptataz, akkor pedig szigorúan tilos.
Könnyű ám így rászokni.
Nappalra legalább segítség kell, hogy tudj aludni 1-2 órát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!