Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg kapáljam el magam?

Tényleg kapáljam el magam?

Figyelt kérdés

Ne haragudjatok, megittam 2 whiskey-t, mert hónapok óta először aludtam 3 órát a babával-10 hó. (Aztán egy órát fent voltam)

Számíthattam volna még 2re, de 20 perc után felébresztett a kutya….

Kicsit kivagyok a baba-mama csoportokban azoktól a posztoktól, amik arról szólnak, hogy vissza fogom sírni ezt az időszakot.

Basszus mi jöhet még???!!

Ami ennél is durvább és brutálisabb, ami miatt azt mondom h ez de jó volt???

Kezdek már teljesen kikészülni, erre ilyen posztok jönnek. Hova tud ez még tovább durvulni?

2022. dec. 27. 08:05
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Babyboom, ugyan mindig az anyuhoz kerül a gyerek. Férjed csak pofázik hogy elveszi te meg beveszed. Mondom ezt úgy hogy ismerősöm évekig küzdött a gyerekekért úgy hogy az anya bizonyíthatóan rossz anya volt és a gyerekek sem akartak vele lenni, mégis sokáig q bíróság csak azt tudta benyögni hogy egy gyereknek az anyjánál a helye. A férj meg gazdag és így is évekig pereskedett.
2022. dec. 27. 11:28
 22/27 anonim ***** válasza:
70%

Az enyémek mindig is jó alvók voltak, plusz egyikük sem gyépés (bocsánat, "máshogy gondolkodó", ahogy valaki írta korábban 😂), mégsem sírom vissza a kisbabás időszakot. Persze, szuper volt, cukik voltak, babaillatuk volt meg minden, és tök jó volt megélni velük, ahogy kinyílik nekik a világ, és napról napra egyre több mindenre képesek, egyre értelmesebbek, stb... de őszintén, összességében akkor is jobb most, amikor már elmondják mi bajuk van, egyedül fürdenek, egyedül törlik a s.ggüket, lehet velük értelmesen beszélgetni, érvelni, normális programokat csinálni, miegymás. Már alig várom, hogy a kicsi is iskolás legyen.

(9 éves fiú, 5 éves lány)

2022. dec. 27. 11:43
 23/27 Derjaderja ***** válasza:
Nem értem, hogy mi a kérdés és hogy függ össze a whiskey-vel.
2022. dec. 27. 13:18
 24/27 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdés az, hogy elhiggye-e tényként, hogy később még ennél is durvább lesz, vagy ez is egyénileg változik, és van olyan, akinek az eleje volt durvább és később jobb.

A whiskey én se tudom, hogy jön ide 😅

2022. dec. 27. 13:25
 25/27 A kérdező kommentje:
Az ital csak úgy, hogy előre bocsánatot akartam kérni az ideges hangnemű főkérdésért és azért ha esetleg bugyután fogalmazok meg valamit 😅
2022. dec. 27. 14:45
 26/27 A kérdező kommentje:
Például azt h ezt a whiskey részt se írtam végig pedig benne volt a fejemben 😅 de így visszaolvasva tényleg nincs értelme 😄
2022. dec. 27. 14:47
 27/27 anonim ***** válasza:

Az alkohol semmit sem old meg. Még fáradtabb leszel.

Ha szoptataz, akkor pedig szigorúan tilos.

Könnyű ám így rászokni.

Nappalra legalább segítség kell, hogy tudj aludni 1-2 órát.

2023. jan. 22. 07:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!