Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg kapáljam el magam?

Tényleg kapáljam el magam?

Figyelt kérdés

Ne haragudjatok, megittam 2 whiskey-t, mert hónapok óta először aludtam 3 órát a babával-10 hó. (Aztán egy órát fent voltam)

Számíthattam volna még 2re, de 20 perc után felébresztett a kutya….

Kicsit kivagyok a baba-mama csoportokban azoktól a posztoktól, amik arról szólnak, hogy vissza fogom sírni ezt az időszakot.

Basszus mi jöhet még???!!

Ami ennél is durvább és brutálisabb, ami miatt azt mondom h ez de jó volt???

Kezdek már teljesen kikészülni, erre ilyen posztok jönnek. Hova tud ez még tovább durvulni?

2022. dec. 27. 08:05
1 2 3
 11/27 babyboom567 ***** válasza:
27%

Tényleg ezután jön a java.Vagyis nekünk így volt.Majd jönnek a hisztik,aztán az őrjöngések, a pusztítások.Meg jönnek a környezeti elvárások, ,okoskodások, "hogy ennek a gyereknek így meg így kéne viselkedni, biztos neveletlen",persze direkt ilyenre csináljuk,hogy sz opassuk magunkat.Aztán nálunk jött az ,hogy mindenki homokba dugta a fejét, csak én éreztem, hogy más a gyerek.Aztán jött a hibáztatás, hogy" anyuka baj van a gyerekkel, eddig nem vették észre?", nem ba...szod, 1 éve könyörgök,hogy valaki nézze már meg mert baj van vele.Aztán a gyerek szépen elveszlik a bürokrácia útvesztőibe,mire gyerekpszihiátriára bejutunk.Közben jönnek a gyereknél az extrém dührohamok,mindenen ,bármin kiborult és üvöltött torka szakadtából, ütött vágott,verte a fejét a falba,és ez napi szinten, volt hogy 5 órán keresztül üvöltött.Ezzel együtt jött az elszigetelődés.Jah, és kialudni azért tudom magam, mert vállalkozásra váltottam.A gyerekem 21 hónapos korától dolgoztam alkalmazottként, volt hogy 12 órás műszakban,és mikor este 7-kor hazaértem,még én fürdettem altattam, készítettem magamat meg a gyereket másnapra, és jó esetben aludta 4-5 órát,és keltem 3,20kor hogy menjek dolgozni.És még azt is tegyük hozzá,hogy a férjem alkoholista lett , valószínű a gyerek állapotát nem tudja feldolgozni(és ezzel nem védem,ez egy sima tény).És elválni sem tudok,mert kijelentette,hogy elveszi tőlem a gyereket,és ismerve a magyar törvénykezést,mindig az nyer akinek több pénze,hatalma,hangja van.

A vállalkozásom alakulóban ,gyerekem jobban van,fejlődik,2024-ben iskolát kell kezdenie, de a szakszolgálatnál mondták, hogy az egymi-ben(ahova most jár oviba),nem maradhat mert túl "rossz"(nincs feladattudata),a gyógypedagógiaiba nem mehet mert értelmileg ép,tehát majd lesz valami,szóval megint a szülő(én, a férjem lesz..rja) oldja meg ahogy tudja.Az ilyen gyerekeket szokták az iskolák tologatni egymás között, végül magántanulók lesznek.

Most már azért bizakodó vagyok,de az állandó jelenlét,az előre gondolkodás,az egyedüllét hiánya,hogy nincs időm csak nézni ki a fejemből,hogy kb sosem lehetek magamban,sokkal kimerítőbb mint az alvás hiánya.

2022. dec. 27. 09:49
 12/27 anonim ***** válasza:
24%
Utolsó, nem mindenkinek van bolond gyereke meg alkoholista barom a férje, azért kicsit erős azt állítani, hogy ez az alap.
2022. dec. 27. 09:52
 13/27 babyboom567 ***** válasza:
68%
Nem bolond a gyerekem, hanem idegrendszeri éretlensége van, és szenzoros,autista gyanúval.És rengeteg ilyen gyerek van, csak a szülők homokba dugják a fejüket,és szégyellik ,az olyan emberek miatt te vagy.Semmivel sem vagy különb, és legyél hálás,hogy "nem bolond" a gyereked.
2022. dec. 27. 09:59
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Áhh

Én 2 gyerekkel vagyok itthon. 1 és 3 évesek.

Életem mélypontját élem. Se nappalom, se éjjelem.

Nappal a nagy mindenért nyafog, folyamat azt hallgatom, hogs szomjas vagyok, éhes vagyok, játszál velem, unatkozok, stb.. a kicsi "hiperaktív", 15hónapos. Egy igazi vinnyogógép. 24ből 28at simán képes sírni, visítani. Éjjel 2óránként kel születése óta.

Férjem kb aludni jár be (itthon dolgozik a garázsba), segítségem nincs.

Ha lenne egy "távkapcsom", simán előretekerném az időt úgy 20 évvel

2022. dec. 27. 10:08
 15/27 anonim ***** válasza:
86%
Nem én írtam hogy bolond a gyereked, de abban igaza van, hogy nem mindenkinél van probléma és azzal nem segítesz, hogy azt írod, hogy ezután jön még a kava. Nem mindenkinek. Nekem a hisztikkel is ezerszer könnyebb mint az első évben volt. Annak most jön a java, akinél gondok vannak.
2022. dec. 27. 10:09
 16/27 babyboom567 ***** válasza:
6%
Csak nehogy a végén az legyen, hogy az én "bolond" gyerekem lesz a főnöke a te NT gyerekednek.Mert ha megnézed a történelmet,nem a hétköznapi, szabálykövető emberek lettek az alkotók,feltalálók,tudósok,hadvezérek,bármik, hanem a különcök,máshogy gondolkodók, aki képesek voltak még túlerő ellen is kiállni, és szembe menni a hétköznapi felfogással.Azok tudnak igazán alkotni, és új dolgokat létrehozni,akik el tudják hagyni a tanult komfortzónájukat,és az általánosan elfogadott nézeteket.
2022. dec. 27. 10:09
 17/27 anonim ***** válasza:
59%

Igen, nyilván az indegrendszeri bajos, pszichiátriai kezelésre szoruló szenzoros autistáknak áll a világ akiket fel sem akarnak venni egy suliba sem :D

Tuti ő lesz a következő Elon Musk :D

Bírom az ilyen anyákat akik ennyire rl vannak tájolva a gyereket illetőleg.

2022. dec. 27. 10:13
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Lanyom jó alvó volt, jó baba. Mégse sírom vissza azt az időt. Már 8 éves.
2022. dec. 27. 10:20
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem minden könnyebb volt, mint a nemalvós időszak. Az a legrosszabb
2022. dec. 27. 10:36
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Babyboom567 nagyon sajnálom, hogy ezt kellett megélned, ez igazán szörnyű még leírva is. Tényleg igazad van, hogy nálad most jönne a neheze.

Mégis azt gondolom, hogy a kérdezőn a válaszod nem segít, hiszen azért a gyerekeknek csak kisebb százalékára lesz ez igaz.

Mindenesetre mindkettőtöknek sok-sok kitartást kívánok :)

2022. dec. 27. 11:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!