Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kiakadtam! Jártál már így az...

Kiakadtam! Jártál már így az utcán?

Figyelt kérdés

2.5 éves fiammal most utaztunk először úgy autóval, hogy nem volt rajta pelus. (Nappalra már itthon szobatiszta, de utazáshoz mindig adtunk rá pelust)

Megérkeztünk, eltelt 2 óra, mire indultunk hazafelé. Előtte elvittük pisilni.

Egy boltnál tartózkodtunk, mellette egy kisebb butik, amiben nyakláncokat árulnak. Na ettől a butiktól 10 méterre, bent a kerítés tövében volt egy fa. Senki nem látott ide se a boltból, se az utcáról. Ott pisilt a kisfiam, ölben, mint ahogy a lányok szoktak. Állva még nem nagyon sikerül neki. Örültünk, hogy pisilt, mert idegen helyen nem nagyon szokott. Anyukám sétált a fiammal, én a kisebbiket toltam a babakocsiban mellettük.

Már indultunk az autóhoz, mikor utánunk jött egy nő, akinek a butikja a közelben volt. És ránk förmedt, hogy ott a fagyizó, annak van nyilvános wc-je, pisiltessük ott a gyereket. Mi ezt nem tudtuk, holott többször ettünk már ott fagyit, de soha nem láttuk, hogy van wc-je!!! Tábla nem jelzi. Ledermedtünk, anyu csak annyit tudott mondani, hogy jó. De több az ő száján sem jött ki. Nekem meg utána eredt volna meg a nyelvem, de addigra már eljöttünk onnan.

Most komolyan, egy 2.5 éves gyerek nem pisilhet egy fa tövében, ami eldugott helyen van, és nem magántulajdon??

Mit árt az a fél decinyi pisi??

Hát nem tudom, én kiakadtam. Esetleg jártatok hasonló szituban???

2010. okt. 1. 13:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
51%

Ha egy 2,5 éves gyerek szól,hogy anya pisilni kell akor nem nagyon van idő azon gondolkodni,hogy na gyere kisfiam ott egy fagyizó az utca túloldalán megkérdezzük pisilhatsz-e ott?! Ő addigra rég bepisil.....még éppen csak tanulják hogy kell visszatartani.

Kívánom az ilyennek, hogy csak 1x csurogjon be neki csak egy kicsi!!!!!!!!!

Ja, amúgy meg manapság hol van az utcákon wc vagy hova engednek be?

Én 27 hetes terhes vagyok és Pécsen élek...háát itt is szörnyű a helyzet.......nemrég a Mc Donalds-ba úgy engedtek be a wc-re hogy ha veszek kaját.

Undorító!

2010. okt. 1. 15:13
 12/16 anonim ***** válasza:
62%
Én csak úgy,hogy mire kiért a wc-s néni a csöngetésre a kulccsal,addig a lányom 3* pisilte volna össze magát,ha nincs egy fa mellette..ja,és ki akarta fizattetni a 80 ft-ot,mert ő kijött..én is, a sodromból.
2010. okt. 1. 15:56
 13/16 anonim ***** válasza:
66%

Hát ez nem semmi! Én is kiakadtam volna, pláne, hogy örül az ember, ha egy ilyen pici gyerek nem pisili össze magát ...

És igen, ha a kutyák összesz.rhatják a járdát is bárhol, nehogy már egy gyerekre szóljanak rá! Ne is foglalkozz az ilyennel! Én legközelebb is direkt odapisiltetném, hogy a nyanya jól lássa!

2010. okt. 1. 18:06
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Szánalmas kis élete lehet egy olyannak, aki még ebbe is beleköt :S Ne foglalkozz vele! Valószínűleg kifogtátok 100-ból az 1-et.. :)
2010. okt. 1. 20:05
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
nálunk az összes fát kipisilik a kutyák a belvárosban. a legkisebb gond szerintem egy pici gyerek. Ha a parkban zárva van a wc... akkor még biza terhesen én is letámadtam az építőmunkások wc-jét. Hál isten tiszta volt, amúgy maradt volna a susnyás.
2010. okt. 1. 23:18
 16/16 anonim ***** válasza:

én sem nézem jó szemmel, de hát ez van. nekem is van kutyám és tudom, ott pisil ahol kell neki. a babám még csak 8 hónapos, de ha majd lesz mondjuk 8 éves, akkor megtanítom, hogy a bokorban nem pisilünk, mert nem illik. addig meg illetlenek leszünk mi is, ez van.

én inkább a részeg felnőtt pasikon akadok ki, akik lepisilik/hányják a házfalakat is, nemhogy a fát, na az tényleg undorító.

2010. okt. 2. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!