Kiakadtam! Jártál már így az utcán?
2.5 éves fiammal most utaztunk először úgy autóval, hogy nem volt rajta pelus. (Nappalra már itthon szobatiszta, de utazáshoz mindig adtunk rá pelust)
Megérkeztünk, eltelt 2 óra, mire indultunk hazafelé. Előtte elvittük pisilni.
Egy boltnál tartózkodtunk, mellette egy kisebb butik, amiben nyakláncokat árulnak. Na ettől a butiktól 10 méterre, bent a kerítés tövében volt egy fa. Senki nem látott ide se a boltból, se az utcáról. Ott pisilt a kisfiam, ölben, mint ahogy a lányok szoktak. Állva még nem nagyon sikerül neki. Örültünk, hogy pisilt, mert idegen helyen nem nagyon szokott. Anyukám sétált a fiammal, én a kisebbiket toltam a babakocsiban mellettük.
Már indultunk az autóhoz, mikor utánunk jött egy nő, akinek a butikja a közelben volt. És ránk förmedt, hogy ott a fagyizó, annak van nyilvános wc-je, pisiltessük ott a gyereket. Mi ezt nem tudtuk, holott többször ettünk már ott fagyit, de soha nem láttuk, hogy van wc-je!!! Tábla nem jelzi. Ledermedtünk, anyu csak annyit tudott mondani, hogy jó. De több az ő száján sem jött ki. Nekem meg utána eredt volna meg a nyelvem, de addigra már eljöttünk onnan.
Most komolyan, egy 2.5 éves gyerek nem pisilhet egy fa tövében, ami eldugott helyen van, és nem magántulajdon??
Mit árt az a fél decinyi pisi??
Hát nem tudom, én kiakadtam. Esetleg jártatok hasonló szituban???
Nem jártam, de nem kell foglalkozni ezzel. (Fontoskodók mindig mindenhol vannak).
A kutyák is ott pisilnek, ahol érik... Közszeméremsértés pedig nem történt.
Minket inkább megmosolyognak az emberek, amikor pisiltetem a lányom valami füves helyen.
Sajnálom! Elég bunkó és lelketlen volt az a nő.. :S Szoktam látni itt-ott, hogy anyukák az utcán "pisiltetik" ilyesmi korú gyerekeiket, de én ezt mindig megmosolygom :)
Hiszen náluk nem úgy van, hogy még 20-30 percig tudja tartani. Annak a nőnek (?) valószínűleg nincs gyereke. Bezzeg, lelki szemeim előtt látom, hogy meg sem mert volna mukkanni, ha egy hajléktalan teszi "ugyanezt".
Lehet, hogy a kutyákat is elküldi:))))))
Vagy behívja őket is a mosdójukba:)))))))
Vicccccc
14:02
Aki nem nézi jó szemmel az utcán pisiltetőket
Te mégis hol pisiltetsz, ha nincs wc a közelben és a gyereknek pisilnie kell???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!