Lányom 1éves.Kb. másfél hete napi 4-5ször kakilt ebből egyszer keményebbet,a többi híg volt és kevés.(Kérdést is írtam már ki ezzel kapcsolatban)Ezenkívül semmi más baja nem volt,kicsit kevesebbet evett napi 5-6szor kisebb mennyiséget.Se láz,se hányás,se köhögés tényleg semmi a kedve is jó. Igazából én a fogzásnak gondoltam és mindenki akit megkérdeztem köztük a védőnővel.Normaflort azért adtam neki.Tegnap délután jött egy ujabb híg kaki ami pár perc alatt teljesen vörösre marta a nuniját és a fenekét.Ez miatt ma bevittem az orvoshoz aki a miénket helyettesítette szabadság miatt. A dotornő megmérte és kiderült,hogy fogyott 30dekát. Holnap vérvételre kell mennünk,és székletmintát is kellett adni. Persze én megkaptam,hogy sokkal előbb kellett volna vinnem.Majdnem sírva fakadtam,bár most is azt csinálom. Lelkiismeretfurdalásom van,hogy tényleg előbb kellett volna vinnem,meg hogy nem vettem észre,hogy fogyott. Máskor sima köhögéssel is bevittem.Most meg ....
ne aggódj! 30 dkg azért nem olyan vészes, főleg ha rövid idő telt el az utolsó mérés óta.
itasd sokat és etess vele tápláló ételeket.
Jobbulást!
2011. aug. 16. 13:27
2/14 anonim válasza:
És még mindig lehet, hogy a fogzástól van :)
Ne vedd a lelkedre, ha korábban mentél volna a napi 4 kakás pelussal amiből 3 kicsit folyós és a kevesebb evéssel, láz minden nélkül, lehet még haza is zavart volna. Lehet, hogy csak kicsit bunkó a lelkem.
2011. aug. 16. 13:27
3/14 anonim válasza:
Biztos nincs nagy baj, ne aggódj.
2011. aug. 16. 13:29
4/14 anonim válasza:
Szerintem is simán lehet a fogzástól! Az én 15 hósomnak amikor több foga jön egyszerre (most épp 4 rágó), akkor átmenetileg megszaporodik a kakik száma (4-5 és abból egy pár hígabb nekünk is) és ilyenkor van néhány nap, amikor ezek ki is csípik a popsiját. A súlya 11 hós kora óta többé-kevésbé állandó - hol kicsit több, hol kicsit kevesebb. Ne aggódj!
2011. aug. 16. 14:08
5/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Remélem nem lesz semmi gond.
2011. aug. 16. 14:22
6/14 anonim válasza:
Ne aggódj. Az én dokim erre tudod mit mondott volna? "Ha nincs láza, és jó a közérzete, akkor biztos nem beteg. Adjon neki sok folyadékot." És le sem mérte volna.
Mikor egy éves volt a lányom, én sem méregettem naponta. 30 deka nála az egy kisebb adag kaki meg egy telepisilt pelus volt. Nyáron, ráadásul amúgy is kevesebbet eszik szinte az összes gyerek.
2011. aug. 16. 14:39
7/14 anonim válasza:
Még nem jártam igy,de szerintem se aggódj!Az én fiam pisis pelusa volt,hogy 50 grammot is nyomott(lemértük!:-))Ennyit a nagy fogyásról!Az orvosokhoz meg ritkán lehet jókor menni,vagy túl korán mész,vagy túl későn! Reméljük,hogy a labor után okosabbak lesztek!
2011. aug. 17. 09:51
8/14 anonim válasza:
Én pont most jártam így. Szinte szóról szóra ugyanez volt az én lányommal is. Ez meg kb. 2 hete. Neki is kimarta már, Sudoval kenem folyamtosan, így csökken a pirosság, de nem múlt még el. Most este megnéztem a fogait, alul van már neki két foga, és már kint a hegy még kettőnek... Felül egyszerre jön a két szemfog...
Ne aggódj, nincs semmi baj! Az én lányom 3 hónapja nem hízik, voltunk vérvételen, semmi baja, csak eleven.
Nincs semmi baj!
2011. aug. 18. 21:03
9/14 A kérdező kommentje:
A vérvétel eredménye nekünk is jó lett. Lactiv babyt meg hasfogót kell neki adnom. 2napig valami kanalasat kellett,de ugyanugy napi 4-5kaki volt. MA írta fel a doki a Smecta port nem tudom ez jobb-e.Holnap lesz meg a széklet eredménye is.
2011. aug. 18. 21:23
10/14 anonim válasza:
Altalaban akor pirosodott ki kakatol a kisfiam popsija, ha eppen foga jott. Szerintem nalatok is a fogzas miatt volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!