JártÁL már így? Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Lányom 1éves.Kb. másfél hete napi 4-5ször kakilt ebből egyszer keményebbet,a többi híg volt és kevés.(Kérdést is írtam már ki ezzel kapcsolatban)Ezenkívül semmi más baja nem volt,kicsit kevesebbet evett napi 5-6szor kisebb mennyiséget.Se láz,se hányás,se köhögés tényleg semmi a kedve is jó. Igazából én a fogzásnak gondoltam és mindenki akit megkérdeztem köztük a védőnővel.Normaflort azért adtam neki.Tegnap délután jött egy ujabb híg kaki ami pár perc alatt teljesen vörösre marta a nuniját és a fenekét.Ez miatt ma bevittem az orvoshoz aki a miénket helyettesítette szabadság miatt. A dotornő megmérte és kiderült,hogy fogyott 30dekát. Holnap vérvételre kell mennünk,és székletmintát is kellett adni. Persze én megkaptam,hogy sokkal előbb kellett volna vinnem.Majdnem sírva fakadtam,bár most is azt csinálom. Lelkiismeretfurdalásom van,hogy tényleg előbb kellett volna vinnem,meg hogy nem vettem észre,hogy fogyott. Máskor sima köhögéssel is bevittem.Most meg ....2011. aug. 16. 13:20
11/14 anonim válasza:
A Smecta nekünk bevált hasmenésre. Ne aggódj, nem tettél semmi rosszat, nem mulasztottál! Ha mindennel rögtön megyünk az orvoshoz, akkor meg az a bajuk, tapasztaltam! Szégyellje magát az orvos, hogy ilyen lelkiállapotba sodort téged, ahelyett, hogy megnyugtatott volna! Ennyit az orvos-beteg kapcsolatról...Egyébként pedig elvitted orvoshoz, szóval mi itt a gond? Hamar helyrejön majd, ne emészd magad!
12/14 anonim válasza:
A híg széklet a fogzástól van valószínűleg, a súlycsökkenés is. A popsiját azért marta kis, mert savas volt a széklete! Smecta, Normaflore, sok folyadék, keksz, krumpli,répa,alma. Mindenképp kerüld egy darabig a tejes dolgokat illetve a tejet is, tápszert adj inkább neki, vagy anyatejet (ha szopik).
13/14 anonim válasza:
Ha esetleg még egy megerősítő válasz jót tesz neked, én is csatlakozom.
Ugyanez volt kb.1 hónapig a fiamnál 12-13 hónapos korában. Ráadásul nekünk bonyolította, hogy akkor kezdtük el a teljesen tejtermék- és tojásmentes táplálkozást, nem is értette a doki, hogy mi van, mert ugye fogzástól nincs hasmenés. Érdekes mód, a nem speciális, hanem a háziorvosunk szerint meg lehet fogzáskor. Az én fiamnak 4 rágófoga bújt ki 2 hét alatt ekkor.
Nekünk nem Normaflore-t, hanem Protexint javasolt a doktornő. Jó húzós ára van, kb. 4-500 Ft-tal drágább, mint a Normaflore, de mi jobbnak találjuk. Ráadásul hízott is, mióta havi egyszer tíz darabos kúrát végig kell csinálnunk vele.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2011. aug. 19. 12:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!