Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szülés után jártál így?...

Szülés után jártál így? Részletesen lent.

Figyelt kérdés

Tudom, nem igazán ide illik, de akinek van már babája, az már szült is....

Szóval, arra lennék kiváncsi, hogy szülés után volt e méhszájplasztikád.

14 hónapja szültem, és a mostani vizsgálatnál a doki megállapította, hogy a méhszájam nagyon lent van, és nyitott, ami miatt méhszájplasztikára lesz szükségem.

Tapasztalatok érdekelnének a műtétről.

2011. febr. 15. 22:46
 1/5 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy nem kimetszéses méhszájplasztika lesz, hanem a nyitottságán javítanak.
2011. febr. 15. 22:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos méhszáj nem, én a hüvelyből lábadozom éppen. De kb ugyanaz szerintem a menet:

műtét előtt egy hónappal el kell kezdened gyűjtögetni a leleteket: vérkép, vizelet, vércsoport, ha RH negatív vagy, akkor ellenanyag, EKG, mellkasRTG, és el kell menni az aneszteziológushoz konzíliumra.

Ott majd jól rá akarnak beszélni a spinális érzéstelenítésre, ahogyan engem is, alá is írtam, hogy oké, aztán mikor felvettek a kórházban, az ügyeletes doki rábeszélt a helyi érzéstelenítésre, mégis mikor ott feküdtem már a műtőben kiszíjazva, lábaim az égnek, csak az kattogott az agyamban hogy aludnialudni mert ez borzasztó helyzet. Szerencsére az anesztes doktornők kiakadtak, hogy mi az hogy én nem akarok elaludni? Úgyhogy nem hogy kérnem nem kellett, hanem egyenesen rámtukmálták az altatást :)

Úgyhogy ha rám hallgatsz, kérj altatást! Én nem féltem a spinálistól, mert EDÁval szültem, de nekem nagyon ijesztő volt az a kiszolgáltatott helyzet.

Előző nap kellett befeküdnöm reggel, aztán este 6ig evés, éjfélig ivás. Műtét után még egy éjszaka, és másnap reggel hazamehettem.

Tán az üléssel nem fogsz annyit szenvedni, mint én, mert belül lesz a varrás, és sztem varratsedésed sem lesz, mert a belsők felszívódók szoktak lenni! Nekem is az a belső varrat most is.

Ha van kérdésed szívesen írok még, bár azért a két műtét nem teljesen ugyanaz.

2011. febr. 15. 22:53
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy írtál.

Már 2 eü küreten túl vagyok, az is altatásban volt, most meg annyit mondott a doki, hogy altatásban fog műteni. De semmi egyebet nem mondott, majd csak akkor ha sor kerül rá. Addig meg még meg kell várni a citológia eredményét is.

2011. febr. 16. 13:45
 4/5 anonim ***** válasza:
A nővéremnek volt hasonló, mint neked, szerencsére nem volt vészes.
2011. febr. 16. 16:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem gátvédelmes szülésem után kapásból megcsinálta a nőgyógyászom. Semmilyen érzéstelenítést nem kaptam, mivel a nőgyógyász szerint az ott lent nem hatna. Hát kapartam magam, de kb. 10 perc alatt kész volt vele. Utána (mint minden rendes szülés után) két órával kelhettem fel az ágyból, kisétáltam a lábamon a zuhanyzóhoz, megfürödtem, bementem a kórtermembe és leültem az ágyamra. Semmi kényelmetlenség vagy ilyesmi.
2011. márc. 1. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!