Jártál már így a babáddal?
Kisfiamnak picit piros volt a torka,náthás volt. Mára már kikeveredett belőle,viszont tegnap észrevettem,hogy a nyakán,amikor elfordítja a fejét meg van duzzadva a nyirokcsomója. Hétfőn megyünk dokihoz,de addig is kínoz a gondolat,hogy nincs-e baj. Amúgy nekem is volt kisebb koromban egy betegségem és azóta amikor beteg vagyok iszonyat megdúzzad a jobb oldalon a nyirokcsomóm.
Mi a véleményetek?? Ugye nincs baj???
11 hós kisfiú aggódó anyukája
Amíg nincs baj, addig nincs baj.
Ha eszik, iszok, játszik, nevet, jókedve van, alszik, semmi gond nem lehet.
Ha meg igen, vidd ügyeletre.
Szia!
Nyugodj meg biztosan nincs baj!Csak a nyirokcsomók gyulladtak be!Én márcsak tudom!
4 gyerkőc anyukája
Minden jót és jobbulást!
Köszi a válaszokat!
Alszik,iszik,eszik (már amennyire fogzás idején lehet,bár a multivitamin sokat javított az étvágyán.)Mászik,járkál,nevetgél,puszit oszt,most épp a tévét kapcsolgatja stb.Ezzel nincs baj,csak azért aggaszt...
Betegség idején plusz még utána is normális ha a nyaki nyirokcsomók meg vannak duzzadva, ez egyfajta védekezési reakciót jelent.
Üdv egy 2 gyerekes,akinek a nagyfia mindig nyirokcsomó duzzanattal jelzi a betegséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!