Mit játszol 1 év körüli babáddal?
most éppen apával egy könyvet nézegetnek. kicsi lapozza apa meg mutogatja mi hol van.
van formabedobosa, abba is be kell a formákat dobálnom, majd ö kiszedi, vagy legalább megmutatni hova megy a forma, majd ö bele dobja.
fakockákat rakjuk, most már ö is egyet a másikra tud rakni, de a rombolás a nagy öröm.
énekelös dolgokat, mondókásakat csinálunk. egyenlöre én csinálom, ö max tapsol, de már van hogy felemeli a kezét ha én is.
a többi játékkal nagyrészt vegyedül játszik.
köszi:)
Kisfiamnak a nagy "sláger" most az akadályakon való átmászás.Felmászik, lemászik, átmászik mindenen amin lehet.
Mi is beteszünk, kiveszünk dolgokat kisvödörből, nagyon szeret autózni, kisautót tolva szeret mászkálni.Labdát is dobálja.
De az építgetés annyira nem köti le....
Csak kíváncsi vagyok ki mit játszik, az új ötletek mindig jól jönnek:)
Szóval várok még válaszokat:)
köszi a válaszokat:)
szívesen olvasok még:)
Négykézláb üldözős, apa nyakában ülős és kopasz fejét csapkodós, csiklandozós-énekelős, mondókázós játékokat. Ja, és imádja kipakolni a varróskosaramat,amiben anyagdarabok és szalagok-fonalak vannak. Ez utóbbi a cérnacinege, egy húsz centis fonaldarabbal elvan tíz percig, húzgálja, nézegeti, integet vele.
Ma pl. átnéztem a karácsonyfadíszes dobozt, a girlandokat úgy összecsomózta,hogy azóta nem tudtam kigobozni... imádja a cipzárakat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!