Aki nem vett/használt légzésfigyelőt, az milyen megfontolásból tette?
Én nem puffogtam, a másikkal keversz össze szerintem. Mindegy miben halt meg, hisz leállt a légzése és emiatt halt meg amit nem lehetett észrevenni sajnos,van amikor kivédhetetlen (és miért hazudna a gyereke haláláról?!! Dokik ezt állapították meg te nagyokos...)
,de ha éjszaka áll le a légzés amikor tök kómában alszom legalább megnyugtat a tudat,hogy szól a kütyü plusz megtanultam az újraélesztést is, mert igen önmagában a kütyü nem elég de legalább felébreszt amikor kell, a légzésfigyelő nélkül meg mit sem ér az újraélesztés ha nem ébredek fel stb.
De oké ha nem vettem volna akkor azért tettem volna mert túl drága és néha hamisan beriaszt,( itt viszont csak túlérzékeny amit be lehet állítani egy jobb márkánál),úgyis velem alszik es társai, így válaszoltam a kérdésre is...
Mellékesen most már nagy a gyerek és nincs légzésfigyelője és így is gyakran felébred szóval végül nem a légzésfigyelő hamis riasztása kelt fel( ami miatt sokan nem használják) most akkor a gyereket is tegyem félre mert felkelt?😅
31es vagyok:
32: képzeld, volt légzeskimaradás miatt újraélesztése a fiamnak. Ahogy ezt le is írtam... És képzeld 8 hónapos volt amikor frontálisan összetörték az autónkat, amit a férjem vezetett a gyerekülésben a gyerekkel. Szóval van tapasztalatom mindkettővel. De köszönjük, hogy ostobának feltételezel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!