Akinél külön szobában aludt a gyerkőc, meddig használtatok légzésfigyelőt / bébiőrt?
Figyelt kérdés
2021. okt. 20. 11:22
1/11 anonim válasza:
Légzésfigyelőt mindkettőnél 1 éves korig. 13 hónapos most a kislányom, kamerás bébiőrünk van, még évekig tervezem használni. A fiamnál is így volt, addig használtuk, amíg át nem tudott jönni szólni, ha valami baja volt.
3/11 anonim válasza:
A lányunknak nem volt légzésfigyelő. A bébiőrt kb 1 éves karáig használtuk. Akkor kapott leesésgátlós ágyat, így átudott jönni ha "baj volt"
Az ikreknél 6 hós korukig használtukk a légzésfigyelőt.
A bébiőrt (ez kamerás) még mindig használjuk. Az emeleten van a szobájuk, így napközben jól jön h rájuklátok ha ők fent vannak én lent. 1,5 évesek
4/11 anonim válasza:
13 hónaposan kapott nagy ágyat, így akkor már nem tudtuk használni a légzésfigyelőt, bébiőr az még mindig használatban van, mert bár ki tud jönni az ajtón, de nem mindig akar :D
Minden éjjel mielőtt lefekszem megnézem, hogy jól van-e, meg amikor éjjel kelek pisilni, akkor is mindig benézek... Én ilyen parázós vagyok.
6/11 anonim válasza:
légzésfigyelőt 9 hónapos koráig, bébiőrt (csak hang van, kép nincs) egyelőre még mindig (16 hónapos lesz hamarosan)
8/11 anonim válasza:
3 hónapig velünk aludt, utána külön szobában. Mi nem használtunk légzésfigyelőt, bébiőrt.
9/11 anonim válasza:
Mellettem van az ágy van légzés figyelő is meg kamera, a kamera azért mert kint a nappaliban vagyunk, ő korábban fekszik.
10/11 anonim válasza:
Az egészségesek alatt 1, a szívbeteg alatt 2 éves korig volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!