Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki nem vett/használt légzésfi...

Aki nem vett/használt légzésfigyelőt, az milyen megfontolásból tette?

Figyelt kérdés
2022. dec. 9. 10:03
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
87%
Kaptunk kölcsön, de több infarktust kihordtam lábon a hamis jelzések miatt. Kb négy hónapos volt mikor visszavittük. Valahogy a megléte nagyobb stresszt okozott mint a nemléte.
2022. dec. 9. 13:08
 22/65 anonim ***** válasza:
75%
Velem aludt a gyerek elvből, első naptól. Fel sem merült, hogy lègzèsfigyelőt vegyünk. A legtöbb amit a szülők összevásàrolgatnak a gyerekeknek, felesleges kacat.
2022. dec. 9. 13:51
 23/65 anonim ***** válasza:
46%
Attól, hogy valaki egyutt alszik a babával még nem veszi észre, ha nem vesz levegőt
2022. dec. 9. 14:06
 24/65 anonim ***** válasza:
73%
23. Attól, hogy van légzésfigyelőd, még jó eséllyel nem fogja túl élni ha tényleg bölcsőhalál. Egyébként, de az anya nagy arányban felébred, erről több kutatás született. Arról is, hogy sokkal fontosabb a légzésfigyelőnél, hogy egy szobában aludjanak. Egyébként ha együtt alszik a baba és anya, a baba felveszi az anya légzésének ritmusát, valamint az anyamell közelsége miatt, nem is alszik olyan mélyen. Ettől tök jó dolognak tartom, ha valakit megnyugtat, ismerek sok anyát, akinek oldotta a szorongását, de felelőtlennek beállítani azt, aki nem használ nem oké.
2022. dec. 9. 16:29
 25/65 anonim ***** válasza:
61%
Nekem volt bölcsőhalál legalábbis majdnem az lett a vége. Annyi cuccot vesz az ember hogy ezt is simán megvettem. Ott van, nátha esetén nem idegeskedek hogy kap-e levegőt, szóval én inkább megvettem. Amerikában sem divat aztán ott sírnak hogy mire bementek már nem élt...
2022. dec. 9. 16:55
 26/65 anonim ***** válasza:
78%
Hogy lett "majdnem bölcsőhalál a vége?" Leállt a szíve, és sikerrel újraélesztetted?
2022. dec. 9. 17:04
 27/65 anonim ***** válasza:
83%
Leállt a légzésem és anyukám újraélesztett. Szerencsére értett hozzá és mákja volt hogy észrevette,ő maga is mondta hogy vegyek mert akkoriban nagy mázli kellett a bolcsohalál megúszásához.
2022. dec. 9. 17:10
 28/65 anonim ***** válasza:
44%
A titok hogy nem olcsó gagyit kell venni így beállítható az érzékenység és nem lesz kamu riasztás.
2022. dec. 9. 17:12
 29/65 anonim ***** válasza:
59%

"Egyébként, de az anya nagy arányban felébred, erről több kutatás született".

Ha ez így volna, nem lenne az a sok sztori, mikor anyuka mellett az ágyban halt meg a baba, márpedig folyton van ilyen.

Mondom ezt úgy, hogy én is aludtam együtt a gyerekkel, de mikor a kiságyában aludt, volt benne légzésfigyelő. Pedig nem volt kockázati tényező, de igen, tényleg mindenki minden sz*rt megvesz, erre sajnálná az ember...?

Illetve, nekem sosem csipogott be tévesen, nem tudom, mit csinált, akinek igen.

De a lényeg, hogy bár én is sokat aludtam együtt a babámmal, és ilyenkor nyilván nem tudtam használni a légzésfigyelöt, azért túlzásnak tartom azzal hitegetni magunkat, hogy felébrednénk rá, ha nem lélegzik.

2022. dec. 9. 17:14
 30/65 anonim ***** válasza:
70%
Ezért írtuk, hogy ha újra tudod éleszteni, akkor van értelme. Az alaptalan, amit itt olvasni állandóan, hogy a gyerek épp készült meghalni, de felriadt a légzésfigyelőre/felrázták a szülei, és így életben maradt. Ilyen nincs.
2022. dec. 9. 17:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!