Aki nem vett/használt légzésfigyelőt, az milyen megfontolásból tette?
Ennyi szerencsés embert... A bölcsőhalál azért veszélyes, mert bárkinél előfordulhat, és nem lehet még kimutatni előre, hogy egy látszólag teljesen egészséges baba mégis meg fog hallni... Sajnos van pár szülő aki ugy gondolkozott, mint a legtöbben itt, hogy minek az, másokkal törtenik csak a baj, veszünk helyette csilli-villi bizbazt, később meg siratják a babát.
Az én fiamnál sem volt semmi, hogy ő problémas lenne, mégis 2 hetet korházban voltunk légzéskimaradás miatt... Pedig egészséges, nem volt a családban hasonló... Blabla... Áldom a mindent, hogy vettem olyan felesleges vacakot.
Nyugodtan lehet venni használtat is, ha kétségeid vannak akkor a heimpálban be lehet vizsgáltatni. Nagyon hasznos kütyü. Már csak azért is, mert ha hangérzékelős is, akkor észre veszed ha megébred, és gügyög, nem kell ordítania, hogy jelezze, felébredt. Ha kamerás akkor láthatod mit csinál. Inkább legyen kidobott pénz, minthogy koporóra kelljen költeni, és sóhajtozni, bárcsak vettem volna. Mert lehet, hogy azt mondják a rossz dolgok mimdig másokkal törtenik, de azoknak te vagy a másik...
29. A nagy arány melyik része nem volt világos? Nekem az túlzás, hogy hozzászólsz ahhoz amit nem tudsz értelmezni, bocsi. Amúgy tanulmány született róla, nem magamat hitegetem, de tudom, hogy a gyakoris Marikáknak ez nem elég. És ha akkor hal meg amikor veled alszik, akkor milyen jó, hogy van a kiságyban.
31. Te is nagyon szerencsés vagy, hogy nem halt meg autóbalesetben a gyereked, pedig gondolom autóztatok. És mi van ha a babakocsiban hal meg? Ne állítsd már be, hogy szerencsénk volt, mikor láthatóan fogalmad sincs a sids-ről. A bölcsőhaláltól nem ment meg a légzésfigyelő.
Nekünk volt légzésfigyelőnk. Elvégeztem mellé egy csecsemő elsősegély tanfolyamot is, mert az nélkül ugye semmit nem ér.
Bölcsőhalállal elvesztettem a 2 hónapos fiam
Sipolt a légzésfigyelő, azonnal rohantam, nem estem pánikba, elkezdtem az újraélesztést. Esélyem nem volt.
A mentősök elmondták, ne hibáztassam magam, semmit nem tudtam volna tenni.
A bölcsőhalálnál nem csak szimplán nem vesz levegőt. A szíve áll meg. Amit kb 80%ban nem is tudnak újraindítani, ha az első pittyegésre elkezdik a mentést.
Szóval egy felesleges kacat nekem amióta megtörtént.
Oké, te szégyellnéd magad. Más meg nem vesz, mégse szégyelli magát.
Sőt, kapaszkodjatok meg: ha valamit nem veszek meg, az nem azért van, mert "sajnálom rá a pénzt", hanem azért, mert ingyen is feleslegesnek tartanám. Egyetlen komolyan vehető szakember (orvos, védőnő) se ajánlotta.
Nem spóroltunk soha az autósülésen, a cipőn, meg ilyesmin, de a légzésfigyelő számomra, és úgy látom, még sokak számára egy kategória a baldachinos babaággyal, konkrétan felesleges kacat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!