Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki nem vett/használt légzésfi...

Aki nem vett/használt légzésfigyelőt, az milyen megfontolásból tette?

Figyelt kérdés
2022. dec. 9. 10:03
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
82%
Jól van ti vegyetek. De csak szólok, nem titeket kérdeztek, kedves okoskodó szuperszülők. Azt kérdezték, mi akik nem használtuk miért? Elmondtuk, de ti mindenbe belekotyogtok, pedig lehetséges mi sokkal gondosabb szülők vagyunk mint ti. Nem tudom miért kell felelőtlennek beállítani, meg huszadszor elmondani, hogy fonott ágyvédőt azt veszünk. Pont mi tudjuk, hogy rácsvédő nem lehet a kiságyban. Nincs arra recept, hogy tökéletes szülő legyél, de millió arra, hogy elég jó. Mégis ti vagytok akik hülyéztek, felelőtleneztek, hisztiztek, mikor senki nem mondta, hogy felesleges kacat lenne. Szóval örülök, hogy titeket megnyugtat a légzésfigyelő, mert erre jó, másra nem igazán. És kedves 50-es, adja az ég, hogy soha nem fog a gyereked meghalni autóbalesetben és nem kell azzal a tudattal élned, hogy az esélyt sem adtad meg neki, hiszen gyalogolhatott is volna. Ne hibáztasd a sids-es szülőket, mert gyomorforgató.
2022. dec. 10. 18:47
 52/65 anonim ***** válasza:
7%
Pedig 50-nek annyiban igaza van hogy a figyelő miatt időben észreveszed ha nem lélegzik akkor ugye egyből tudod hívni a mentőt és közben lélegezteted a babát és így talán túléli,figyelő nélkül meg csak arra lépsz be hogy meghalt a baba... nem szép de ez a világ és ehhez nem kell sem plüss sem ágyrácsvédő hogy leálljon a légzés.
2022. dec. 10. 19:32
 53/65 anonim ***** válasza:
4%
Pontosan. De itt túl sok a magát szuperanyunak gondoló egyén, aki szerint az ördögtől való a rácsvédő meg a légzésfigyelő, csak mert a nőklapjába azt írták és logikusan gondolkozni meg nem tud
2022. dec. 10. 20:30
 54/65 anonim ***** válasza:
67%

Egyutt alszunk a 7 honapos fiammal a szuletese ota...a legzesfigyelo a szekrenyben van elteve.soha nem haszbaltam.

A most 9 evesblanyomnal sem hasznaltam soha...En magam vagyok a legzesfigyelo

2022. dec. 10. 21:12
 55/65 anonim ***** válasza:
33%
Csak kár, ha egyszer valóban leáll a légzése, te vígan szundizol tovább. No komment
2022. dec. 10. 21:28
 56/65 anonim ***** válasza:
7%
Én ha alszom akkor nagyon alszom,pocsék légzésfigyelő lennék...van hogy a légzésfigyelő vijjogása ébreszt fel mert felébredt a gyerek és már tudja, hogy ha feláll akkor vijjog a gép, anya meg jön 😅 ha leállna a légzése tuti nem venném észre,hisz mélyen alszom és a légzésleállás hangtalan dolog.
2022. dec. 10. 21:29
 57/65 anonim ***** válasza:
35%
53. Nem, tanulmányok bizonyítják. Elküldjem?
2022. dec. 11. 09:38
 58/65 anonim ***** válasza:
84%
Tartsd meg nyugodtan, hisz a témát te hoztad fel, senki mást nem érdekel, hogy random anyukák raknak-e ártalmatlan rácsvédőt, amit oda lehet kötözni és az égvilágon semmi veszélyes sincs benne :) de persze ki lehet forgatni a témát és előadni, hogy itt mindenki fonott rácsvédőt használ, amivel a gyereket is körbetekeri, csak épp sok értelme nincs ennek a belemagyarázásnak
2022. dec. 11. 11:07
 59/65 anonim ***** válasza:
84%
54-es vagyok...en szinte ebren alszom,vagy inkabb alig alszom ejjel(a ferjem irtora horkol,mellette nem is lehet normalisan aludni.a nagylanyomat figyelem,mert erős alvajaró,muszaj figyelnem nemhogybelindul vandorutra..mes persze ott a kicsi akire szintugy figyelek)
2022. dec. 11. 11:30
 60/65 anonim ***** válasza:
84%
58. Nem én hoztam fel, pont te károgod, hogy mi mind ilyen idióták vagyunk. Azt mondjuk gondoltam, hogy a tanulmányok nem érdekelnek. Látszik :)
2022. dec. 11. 18:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!