Használt légzésfigyelő jó?
Nézd, aki 3-4 gyereket tervez az sem vesz újat gyerekenként. Ha épek a csatlakozók és a vezetékek és levsekkolod, hogy működik-e (benne van a baba nem sípol, kiveszed sípol) szerintem nem nagyon lehet gond. Ha baby control márkájú, akkor el tudod küldeni a gyártónak bevizsgáltatni.
Én második légzésfigyelőnek (kellett egy a nappaliba is mert nappal ott aludt a baba) vettem tőlük egy felújítottat (egy év után visszavásárolt darab, amit átnéznek, újravezetékelnek) elég olcsón. Tökéletesen működött. Ha nagyon aggódsz de nem akarsz 20+ ezerért venni egy másikat, esetleg vegyél egy olyat te is. :)
Első gyereknél kölcsön kaptunk egyet a másodiknál kölcsönöztünk. Nem volt gond. Nem lehet mindig minden ből újat venni. Ki kell próbálni. Ahogy írták előttem beteszed a gyereket villog ahogy lélegzik kiveszed és pár másodperc után (talán 20mp) sípol villog.
De nem árt ha tudod is mit csinálj ha jelez élesben és mire figyelj mert úgy tudsz a mentősök kérdésére érdemlegesen válaszolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!