Mit motyoghatott az orra alatt a néni, amikor levette a
rontást/megigézést a lányomról?
Figyelt kérdés
Sosem hittem az ilyesmiben…Ha saját szemmel nem látom, nem hiszem el…Kint voltam a babakocsival az udvaron 2 hónapos kislányommal. Az egyik utcabeli ismerős (öregasszony) szerette volna megnézni a lányom. Bejött, mosolygott rá, beszélt hozzá, minden oké volt, na de amint kitette a lábát a kapun, a lányom olyan ordításba kezdett… (Egyébként nyugodt baba) Bármit csinálhattam vele. Már sírni tudtam volna. A szája is lila volt már. A nagy ordítást meghallotta a szomszéd néni, aki jött, mert azt mondta látta, mi történt. Levette a lányom pelenkáját, kezébe vette a lányom, elfordult vele. Valamit motyogott az orra alatt és a sírás azonnal megszűnt. Aztán láttam oldalról, hogy a szemeit meg az arcát “törölgette” a pelivel. Betette a kiságyba és aludt, mint a bunda. Mondta, hogy azonnal piros masnit a kocsira, kiságyra és ezt a nőt soha többet ne engedjem be, mert megigézte a lányom. Le voltam döbbenve, de azóta raktam piros masnit. Mit motyoghatott az orra alatt? Tudja valaki mit mondanak ilyenkor? Nem találtam róla az interneten semmit.
Nem is értem vajon miért nem sikerült megnyugodnia szerencsétlen gyerekednek.. 🙄🤦♀️
Gondolom pánikba is estél, ami még jobban átragad a gyerekre..
Mondjuk az is gáz, hogy 2 hónap alatt nem tudtad kitapasztalni mikor miért sír a gyereked.
Semmiféle rontást nem vettek le a gyerekedről. WTF?! 🤦♀️
A babák ilyenek.
Sürgősen kezdj el művelődni..
2022. nov. 14. 16:34
32/36 anonim válasza:
Amúgy komolyan képes vagy kirángatni a férjedet a munkából a szélcsövezés miatt? WTF?!
(Amúgy meg a szélcsövet marhagyorsan el kéne felejteni, rendes országokban nem is árulják...)
2022. nov. 14. 16:40
33/36 anonim válasza:
Bepánikoltál,a baba emiatt nem tudott megnyugodni végül totál kimerült a sírástól és bealudt, szomorú hogy hiszel a tontásban és ha ezek után a néni közelébe engeded( a pelenkázós néninek) na akkor vagy rossz anya.
2022. nov. 14. 16:40
34/36 anonim válasza:
Egyik délelőtt a semmiből nagyon nyűgössé vált az 5 hós fiam. Mindent kipróbáltam, de csak sírt. Úgy 1,5 óra múlva jelenésem volt valahol, úgyhogy bő 1.1/4 óra után kocsiba tettem és elvittem anyumhoz. Az utat végigbömbölte.
Amikor odaértünk, anyum kivette az ülésből, abban a pillanatban elhellgatott, 3 perc múlva pedig már aludt is.
Na erre varrj gombot, kérdező.
2022. nov. 14. 16:51
35/36 anonim válasza:
A kérdező stílusa valahol Rejtő és Salinger keveréke között mozog, amíg meg nem jelent a 32. szélcsőellenes válaszoló. Itt már befigyelt kissé Merle hatása a Védett férfiakból, egy szép steril világ, ahol nincs oltás sem pedig szélcső.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!