4honapos babám kapott Prevenar oltást. Miért kér a doktor néni beoltási dijat? 2000 ft. Tudomásom szerint nem mindenhol kérik, és van ahol a önkormányzatnál vissza lehet kérni, itt miért nem? 16 ker lakom önkormányzatnál.
Ez érdekes kérdés, már többször volt szó itt a GYIK-en, hogy van ahol kérnek pénzt a nem kötelező oltás beadásáért, van ahol nem. Akihez mi járunk (17. ker.), nem kért egyszer sem, amikor nem kötelezőt adattunk be.
Nálatok ez azért is furcsa, mert a Prevenár nem kötelező, viszont INGYENES oltás, amit a gyerekorvosok sokszor úgy kezelnek, mintha kötelező lenne, s szinte meg sem kérdezik a szülőt, hogy beadják-e, annyira automatikusnak veszik, hogy kérni fogja a szülő.
Mindenképpen hívd fel az Önkormányzatot szerintem.
Hűűű, ilyenről egy 2008-as cikkben olvastam csak:s
Szintén Érd és szintén nem kértek. Dkinéni javasolta, én kértem, ő beadta és ennyi volt a történet. De mástól se hallottam még, hogy kértek volna:s
Járj utána tényleg az önkormányzatnál, egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!