Mit motyoghatott az orra alatt a néni, amikor levette a rontást/megigézést a lányomról?
Úgy tudtam, hogy mindenki így reagál majd. Hülyeségnek tűnik az egész, pedig tényleg így volt 😂 ugyanígy reagálnék, mint ti, ha nem tapasztalom saját magam.
Nem átkozta meg. Jézusom. Csak beszélt hozzá meg nézegette.
A szomszéd meg azt látta, ahogy elmegy tőlünk a néni, mert ezt mondta konkrétan.
Miért lennék ettől buta, már bocsánat? És könyörgöm… miért kell kötekedni?
Ha a ti gyermeketek is torka szakadtából üvöltene kb. fél órán keresztül úgy, hogy már lila a szája, tiszta piros a feje, egyedül vagytok otthon és már mindent is csináltok vele, de csak nem hagyja abba, elfogadnátok a segítséget.
Már a párom hívtam, hogy valahogy jöjjön haza munkából pár percre, szélcsövezzük meg, mert egyedül nem merem, mert azt hittem a hasa fáj ennyire. És akkor jött a szomszéd… ti is elfogadtátok volna a segítségét. Főleg, hogy régóta ismeritek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!