Mit motyoghatott az orra alatt a néni, amikor levette a rontást/megigézést a lányomról?
Figyelt kérdés
Sosem hittem az ilyesmiben…Ha saját szemmel nem látom, nem hiszem el…Kint voltam a babakocsival az udvaron 2 hónapos kislányommal. Az egyik utcabeli ismerős (öregasszony) szerette volna megnézni a lányom. Bejött, mosolygott rá, beszélt hozzá, minden oké volt, na de amint kitette a lábát a kapun, a lányom olyan ordításba kezdett… (Egyébként nyugodt baba) Bármit csinálhattam vele. Már sírni tudtam volna. A szája is lila volt már. A nagy ordítást meghallotta a szomszéd néni, aki jött, mert azt mondta látta, mi történt. Levette a lányom pelenkáját, kezébe vette a lányom, elfordult vele. Valamit motyogott az orra alatt és a sírás azonnal megszűnt. Aztán láttam oldalról, hogy a szemeit meg az arcát “törölgette” a pelivel. Betette a kiságyba és aludt, mint a bunda. Mondta, hogy azonnal piros masnit a kocsira, kiságyra és ezt a nőt soha többet ne engedjem be, mert megigézte a lányom. Le voltam döbbenve, de azóta raktam piros masnit. Mit motyoghatott az orra alatt? Tudja valaki mit mondanak ilyenkor? Nem találtam róla az interneten semmit.2022. nov. 14. 10:04
21/36 A kérdező kommentje:
17- Sajnos őt nem tudtam megnyugtatni sehogy sem akkor. Felvettem, próbáltam ciciztetni többször is, hátha éhes, beszéltem hozzá, átpeliztem, a cumit sem vette el, járkáltam vele, rezgő hintába tettem, hasra fektettem, tornáztattam hátha puki bántja, magamra kötöttem, a kezemre fektettem hason, hátha böfi/puki lesz, pólyába tettem, fehér zajt kapcsoltam youtubon… stb De semmi…csak üvöltött. És most gondoljátok azt, hogy rossz anya vagyok, mert megengedtem a szomszédnak, hogy segítsen, aki terhességem alatt is sokszor kedveskedett sütikkel, gyümölcsökkel nekem.. + gyermekkorom óta ismerem.
2022. nov. 14. 11:37
22/36 A kérdező kommentje:
A simogatás volt az első, amit próbáltam. Még a babakocsiban…. Nem vagyok paramami! Köszi, hogy ennyien bíztattok. Menjeket a fenébe akkor. Csak rosszal tudtok illetni
2022. nov. 14. 11:40
23/36 anonim válasza:
Nem gondolja senki, hogy rossz szülő vagy azért, mert segítséget fogadtál el… a segítség milyenségével van a probléma. Téted tényleg nem zavar hogy egy koszos pelenkát dörgöltek a 2 hónapos gyereked arcához? Na ezzel van a probléma.
24/36 A kérdező kommentje:
Hogyne zavart volna… én sem hittem ilyen hülyeségekben. Amikor elfordult a gyerekemmel és oldalról megláttam mit csinál azonnal odaléptem, hogy jézusom mit csinál és már el akartam tőle venni. Ezért nem is hallottam, mit motyog. De abban a pillanatban elhallgatott a gyerekem, elaludt és beletette a kiságyba. Mondom fél percnél tovább nem tartott az egész.
2022. nov. 14. 11:49
25/36 A kérdező kommentje:
És a kiságy mellett állt, mert a kiságy mellett van a komód, amin levettük a pelit. Még mielőtt valami kötekedő azt hiszi, hogy ezek után még engedtem, hogy fogja, átvigye a fél házon keresztül és beletegye a kiságyba…. Már làtom előre, hogy valaki rákérdez erre is
2022. nov. 14. 11:54
26/36 anonim válasza:
Jesszusomfél óra alatt ennyi mindent próbálgattál vele, nem csoda hogy nem tudott lenyugodni. Nekem van hogy 20 percig kell ribgatni és igen addig üvölt. Nem minden használ egyből...
27/36 anonim válasza:
"Levette a lányom pelenkáját, kezébe vette a lányom, elfordult vele. Valamit motyogott az orra alatt és a sírás azonnal megszűnt."
Ennél a pontnál bizonyosodtam meg róla, hogy kamu a kérdés.
28/36 anonim válasza:
Szerintem ne engedj a házba buggyant vénasszonyokat. A babád megijedt, sírt, te stresszeltél, a másik hülye banyája pedig határozottan megnyugtatta
29/36 A kérdező kommentje:
Nem kamu a kérdés csak a lehető legrövidebben akartam leírni.
2022. nov. 14. 15:00
30/36 anonim válasza:
Pelenka nékül rakta a kiságyba? Mert az lemaradt, hogy mikor pelenkáztátok vissza...😉😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!