Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más anyósát sem érdekli, hogy...

Más anyósát sem érdekli, hogy mi van az unokákkal? Ti hogyan viselitek? Nem esik rosszul?

Figyelt kérdés

A fiunk 5 hónapos. Anyósom eleinte is ritkán jött, most meg hetek óta színét se láttuk.

Ha mi nem küldünk képet a piciről, ő magától soha nem kérdezte még meg, hogy hogy van.

Ha nálunk van, akkor is leül valahova, nézegeti kicsit, néha felveszi, de 3 perc után teszi le, mert nehéz.

Van másik unokája is, de ők messze laknak. Évente néhány alkalommal találkoznak csak. De őket hívja telefonon, videochatelnek.

Én azt hittem, hogy mivel a mi babánk itt van közel, majd gyakrabban látjuk. Nekem ez rosszul esik.

Az én részemről sajnos nincsenek nagyszülők, egyszem nagymamája a fiamnak, és baromira nem esik jól, hogy nem foglalkozik vele.

Más is volt/van így?

2022. nov. 10. 18:14
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
82%
Én már most félek anyósomtól. Kb. 2 éve amikor még csak terveztük a babát ő kijelentette, hogy neki fogom szülni. Ő itt lesz nálunk mindig vagy fordítva úgy hogy a mi kapcsolatunk közel sincs a jóhoz. Ha csak rá gondolok is agyvérzést tudnék kapni (most tudtam meg, hogy terhes vagyok és csak az ő mondata jár a fejemben). Tedd össze a két kezed, legalábbis én azt tenném ha nem akarna a nyakamra járni.
2022. nov. 12. 00:34
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

"...ő kijelentette, hogy neki fogom szülni. Ő itt lesz nálunk mindig vagy fordítva..."

Erre te remélhetőleg azzal válaszoltál, hogy "Nem, Julika, magamnak és a Janinak szülöm. Julika szívesen lesz látva hetente/kéthetente/x időnként pár órára, de nem lesz itt mindig."

2022. nov. 12. 06:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!