Más anyósát sem érdekli, hogy mi van az unokákkal? Ti hogyan viselitek? Nem esik rosszul?
A fiunk 5 hónapos. Anyósom eleinte is ritkán jött, most meg hetek óta színét se láttuk.
Ha mi nem küldünk képet a piciről, ő magától soha nem kérdezte még meg, hogy hogy van.
Ha nálunk van, akkor is leül valahova, nézegeti kicsit, néha felveszi, de 3 perc után teszi le, mert nehéz.
Van másik unokája is, de ők messze laknak. Évente néhány alkalommal találkoznak csak. De őket hívja telefonon, videochatelnek.
Én azt hittem, hogy mivel a mi babánk itt van közel, majd gyakrabban látjuk. Nekem ez rosszul esik.
Az én részemről sajnos nincsenek nagyszülők, egyszem nagymamája a fiamnak, és baromira nem esik jól, hogy nem foglalkozik vele.
Más is volt/van így?
"...ő kijelentette, hogy neki fogom szülni. Ő itt lesz nálunk mindig vagy fordítva..."
Erre te remélhetőleg azzal válaszoltál, hogy "Nem, Julika, magamnak és a Janinak szülöm. Julika szívesen lesz látva hetente/kéthetente/x időnként pár órára, de nem lesz itt mindig."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!