Mi volt az eddigi legnagyobb badarság, amit válaszként olvastál, akár a te, akár más kérdésére adva?
Figyelt kérdés
2010. szept. 28. 11:30
61/68 anonim válasza:
Még egy nagy badarság, amit itt olvastam, a "mikor kezdjük a biliztetést" témával kapcsolatos. Írta egy anyuka, hogy ő már 5 hónaposan elkezdte biliztetni a gyerekét. Többen kikezdték, hogy akkor még ülni se tud... De azért ő erőltette.
62/68 anonim válasza:
Nem mondom, hogy ez nem butaság, de olvastam régebben egy olyan cikket, hogy "pelenka nélküli nevelés" és abban valóban az volt írva, hogy az első perctől hangolódjon rá annyira az anyuka a babára, hogy tudja, mikor kell "mennie" és így felszabadultan lehet a pici pelus nélkül. Van, aki ilyen elven eleve csak éjszakára ad pelust (bár nem tudom hányan és bevallom én nem mernék próbálkozni vele, de van ilyen.)
63/68 anonim válasza:
Ezt én is olvastam, csak azért nem írtam oda a badarságok közé, mert nem itt volt válaszként. A nap 24 órájában figyelni, hogy mikor ürít a baba, amit még előre se tud jelezni... Olyan nincs, hogy mindig pontban 8-kor, 9-kor stb. pisil. Pár hetes, hónapos babát a bili felett lógatni, nagy ötlet. Gratulálok annak, aki ezt kitalálta.
64/68 anonim válasza:
Eszembe jutott még egy. A kérdésre már nem emlékszem, de egy anyuka írta, hogy a másfél évese végig fújja az Öreg néne őzikéjét. Kapott is hideget-meleget. Még nekem is felnőttként lenne vagy két nap, mire megtanulnám a 30-40 versszakot.
65/68 anonim válasza:
Lehet kívülről fújta, valahogy így: öje éje öijéje, nem?:) Gonoszság nélkül.
66/68 anonim válasza:
Épp most olvastam, hogy a kutya nyála tisztább mint az eberé.
68/68 anonim válasza:
A kislányokat azért nem szabad elfenekelni, mert ingerlődik közben a csiklójuk, és el is élveznek. Ezért újra és újra ki fogják provokálni. :))
Természetesen el lehet ítélni a testi fenyítés minden formáját, nekem nem is azzal van a bajom, na de ilyet??? Jól neki is estek a szerencsétlennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!