Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi volt az eddigi legnagyobb...

Mi volt az eddigi legnagyobb badarság, amit válaszként olvastál, akár a te, akár más kérdésére adva?

Figyelt kérdés
2010. szept. 28. 11:30
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
60%
Talán valami baj van otthon?
2010. szept. 29. 00:26
 42/68 anonim ***** válasza:
26%

Utolso valaszolo: Szerintem fejen talaltad a szoget!

Szerintem inkabb csapitsd el a ferjedet egy jo egyutt letre hatha megnyugszol.

Jah es igen ha neked jogod van mas kerdeset/valaszat/problemajat badarsagnak nevezni akkor szerintem nekem is jogom van megmondani mivel nem ertek egyet.

Demokraciaba elunk vagy nem?

2010. szept. 29. 04:38
 43/68 A kérdező kommentje:
Ennyi ésszel szabadlábon,de most komolyan..talán először meg kellene tanulni helyesen írni,nem..?Másodjára meg most oda lyukadtál ki megint,ahol legelőször tartottál..de igen kedves, demokráciában élünk..ezért jogod van neked is és NEKEM is megmondani a véleményem..de még egyszer ismétlem:én nem neveztem semmit badarságnak,hisz én tettem fel a kérdést nektek..
2010. szept. 29. 10:01
 44/68 anonim ***** válasza:
28%
Kérdező, nem vagy te kicsit elborulva?...
2010. okt. 2. 12:48
 45/68 anonim ***** válasza:
79%

Nem válasz, hanem kérdező saját kommentjei egy kérdésnél.

Próbáltam megkeresni a kérdést, de nem találom, valami olyasmi, mit tegyen, ha nincs elég teje a 4 hós gyerekének, mondjuk ő szerencsés, mert van neki, csak úgy kérdezi, mert nem akar tápszert adni, mert attól nagy lesz a gyerek feje.

Aztán írogatta, hogy a tápszer a lusta anyák mentőöve, miért nem főznek a gyereknek lisztlevest, tejbegrízt, stb, továbbá, csak a szoptatott babák szépek, mert neki már a szülőszobán megmondták, hogy gyönyörű a gyereke, stb.

Meg volt egy kérdés, mikor a csaj terhes volt, és írta, hogy ő nem fogja szoptatni a gyereket, mert neki az nem fér bele, az ő melléhez csak a férje nyúlhat, és a gyerek ne élősködjön rajta...

2010. okt. 2. 16:55
 46/68 anonim ***** válasza:
58%

tanulságos a topik az biztos....már az elején rászálltak szerencsétlen Carmenre, aztán a kérdezőre.....személyeskedés, sértegetés, otthon a gép mögül...Miért kell ezt csinálni? Nem anyák vagyunk? Mi táplálja bennetek ezt a szörnyű rosszindulatot? Volt már gügye kérdés (szerintem ez nem az), láthatóan butuska kérdezővel, de ha írtam is és úgy reagált esetleg ami nem tetszett nem álltam le kioktatni és sértegetni!

Múltkor volt egy kérdés és azt írta a kommentemhez egy kedves másik, h semmi köze a témához és "húzzak el innen", rosszul esett ismeretlenül is......és nem értem miért bántott, mert én nem mondtam semmi bántót!

2010. okt. 3. 09:53
 47/68 anonim ***** válasza:
48%
Bocsánat, de nem a kérdezőre szálltak rá a válaszolók, hanem a kérdező szállt rá a válaszolókra. Ez azért nem ugyanaz...
2010. okt. 3. 10:25
 48/68 anonim ***** válasza:

Itt is van egy újabb válasz:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

3. válaszoló...

2010. okt. 3. 14:13
 49/68 anonim ***** válasza:
Egy másiknál épp most olvastam, hogy egy 3,5 hónapos baba nyugodtan ehet rizst... na ezen lepetéztem. Itt van: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
2010. okt. 3. 14:20
 50/68 anonim ***** válasza:
14:13-as, azzal a kérdéssel/válaszokkal mi a bajod?
2010. okt. 3. 14:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!