Melyik a lehető legnagyobb, leginkább téliesíthető babakocsi típus amit ajánlanál (súly nem számít csak nagy legyen)?
Szeretnék venni egy babakocsit, amit arra használnék,hoyg a környéken sétáljak vele a kisfiammal, jó alaposan körbe lehetne télen bugyolálni benne a babát, utána ha jön a jobb idő bőven lenne hely benne hogy forogjon és nézelődjön,esetleg hason is,stb..
Nem baj ha nehéz, vagy túl nagy,mert épp ilyet keresek. Csak a kocsi, hordozó vagy egyéb nem is kell hozzá.
Előny lenne még: átfordítható tolókar,bolygósítható kerekek.
Utazáshoz és egyéb használathoz már van babakocsink amit a z első gyerkőctől örököl a fiam. Az könnyű,praktikus,kisméretű és multifunkciós, ilyen nem kell.
szia!
nekünk ilyen volt, csak más színben:
ha fektetve van a baba, a két lábzsákot együtt ráteszed, felhúzod a kupolát, akkor még egy hóviharból sem vesz észre semmit! én rengeteget sétáltam a fiammal ezzel a kocsival a faluban, úttalan utakon, nagyon jól véd, az alja is vastagon párnázott (tehát amin fekszik a baba), tettem alá még egy vastag plédet, rá a baba, pléd, lábzsák... hatalmas a kosara, egy csomó holmi elfér benne. két irányból tolható, ha jól emlékszem 3 fokozatú a háttámlája, a karfa is levehető, biztonsági öve 5 pontos, de tudod 3 pontosként is használni. a kereke sajnos nem bolygósítható, legalábbis a miénk nem volt az.
de nagyon szerettük! egyébként én pont fordítva voltam, mint te: kicsi, könnyű kocsit kerestem utazáshoz, amikor már jöttünk, mentünk a babával, mert ez tényleg jó nehéz és nagy.
Szia, nekünk ilyen van. Nagy,nehéz, de tágas, kényelmes,jól téliesíthető nagy kerekekkel, olcsó, és minden van hozzá:
mekkora gyereknek?
ha 0-6 hó közöttinek, akkor valami jó nagy mózes kocsi pl.Bergon, Peg Perego, Kummer
Ha 6 hó fölött, akkor a miénket szívesen ajánlom:
Újszülöttnek kellene, január elején fog születni. De azért nem árt ha tovább is tudjuk használni...
Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat, kedves tőletek hogy vettétek a fáradtságot, és írtatok!
egy baba ne forogjon a babakocsiban, életveszélyes, kieshet, mindig be kell kapcsolni! ha hason fekszik is!!!
bocs az offért csak ismerősünkel történt ilyen baleset :(
én vagyok a retrus kocsis
az én fiam is január eleji, utoljára másfél évesen használtuk ezt a kocsit!
jó babavárást!
Presze, tudom.
A kicsit csapongósan fogalmaztam, a forgásra úgy gondoltam,hogy ha kint ülök vele már nagyobb korában a teraszon és a kocsiban van esetleg...
A lényeg,hogy legyen hely.
Hugom kislánya is januári, ők Bergont vettek, és maximálisan meg van vele elégedve. Átfordítható tolókarú, bolygósítható, nagyon jól téliesíthető, de mivel van nyitható szellőző rész is rajta, több mint 1 évig használták.
Bergon
Herry (wozkoland)
Ezeket nézd, ezek nagyon nagyok!!!
Nekünk Herry van, szeretem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!