Mi volt az eddigi legnagyobb badarság, amit válaszként olvastál, akár a te, akár más kérdésére adva?
Hogy a sokáig szoptatott babák könnyebben lesznek ekcémásak.
A másik, hogy a tehéntej egészségesebb a tápszernél.
Pl Carmen 22 válasza mind badarság :-), kissé le vannak értékelve a válaszai. Konkrétan nem jut eszembe egy se tőle szerencsére, mind elfelejtettem, de az tény, hogy soha semmi érelmeset nem tudott írni nekem :-)
Ami viszont eszembe jut, az az hogy ha a babám nem akarja elfogadni a tápszert, akkor adjak hozzá kakaóport... egy 9 hónaposnak :-(
Ugyan nem Carmenről van szó, és szerintem nem is az volt a kérdés, hogy kitől kaptál hülye választ, de nekem pl már adott nagyon is hasznos választ! Ízlések és pofonok! És pont azért vannak mindig lehúzva a válaszai, mert látjátok, hogy ő írta...
Egyébként most nem jut eszembe legnagyobb hülyeség, de szoktam jókat mosolyogni. Engem a leginkább azok zavarnak, amikor lázas gyerekről ír anyuka, és különféle házi praktikákkal kábítják. Mondjuk ilyenkor a kérdező is hibás, mert én pl. ha lázas a gyerekem, akkor nem itt cseverészek, hanem min. felhívom a dokit/védőnőt!
pl.én is tehéntejen nőttem fel... Anyukámnak a szomszéd néni adta, saját kézzel fejte, stb... ORVOSI utasításra kellett anyukámnak adni 3 hónapos koromtól, mert a tápszertől hánytam. nem volt mit tenni, adnia kellett. nINCS semmilyen allergiám!
Na ugyan mi baja lenne egy gyermeknek, ha pl. a tápszerbe tenne valaki egy kávéskanál kakaót?????? Istenem, ezen annyira ki tudok akadni. Legalább úgy meginná a 2 dl tápszert, amiben meg olyan dolgok vannak ugye ami kellene.
Carmen válaszain én nem akadok ki.... de tény hogy majdnem minden kérdésnél válaszol... akkor mennyit van a gyerekeivel?.....
12.34-es vagyok: a lényeget kihagytam... Egyszer nekem azt mondta valaki arra hogy a 3 hónapos elmúlt kisfiamnak adok almalevet, hogy jobb lenne engem elköttetni, mert az ilyen anyának nem való gyermek. Na ezen még a mai napig felhúzom magam. Hogy lehet ilyet mondani.... A gyerekorvos mondta, hogy nyugodtan kóstoltathatom vele, mert 4200 grammal szültem és akkorra már elég jó kis húsban volt és hát miért ne.
na nem is idegesítem magam ezen tovább...
de egyet még észrevettem, hogy a normális ámbár a kérdező nézőpontjától eltérő válaszok le vannak pontozvan. Ez a pontozás akkora hülyeség ahogy van. én csakis a kérdezőnek engedném a pontozást, mert az irogatók úgyis lepontozzák az illetőt ha jót ír ha nem. és állítom, hogy sokan Carmen nevét meglátva már nyomják is a negaítvat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!