Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi volt az eddigi legnagyobb...

Mi volt az eddigi legnagyobb badarság, amit válaszként olvastál, akár a te, akár más kérdésére adva?

Figyelt kérdés
2010. szept. 28. 11:30
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 A kérdező kommentje:
Irritáló volt az a kifejezés h "nem gép" a gyerek.Gondolom ezzel az anyuka is tisztában van.Amúgy a válasz helytálló volt.Én is bepipultam volna a helyébe,ha vki rögtön ezzel jön.
2010. szept. 28. 13:56
 22/68 anonim ***** válasza:
60%

Hogy a tápszer egészségesebb az anyatejnél. Állítólag az illető válaszoló 4 hónapos tápszeres babája már beszél. :-))))))))))))))))

No Comment.

2010. szept. 28. 14:24
 23/68 anonim ***** válasza:
25%

Kérdés:

Ha kifesti a babája(pár hetes) körmét,az káros lehet neki,mert különben tök cuki lenne.

Vagy esővizet adhatok a babának inni?

Válasz:Kb arról szólt a kérés, hogy ártalams e ha a bablábujjhegyen jár sokat?

Erre egy tini, aki azóta is így megy, azt írta hogy ez olyn mintha a balkezes gyereket jobbra szoktatnánk át, és ez tök természetes így.Azért mert én írtam, hogy lerövidülhet az ima a vádliban, és annak már nem tudnak mit csinálni, elkezdte szidni az anyámat,meg emailben zalkalatni.

Vagy mert egy anyának nem tetszett a gyerekem neve, elkezdett piszkálni,hogy lelkibeteg lesz a gyerek, pocskondiázott napokon át miatta,pedig csak azt kérdeztem hgy lehet becézni.

Az is tetszett mikor egy állatorvos apuka hízótáphoz hasonlította a tápszert,és hogy a tápos csirke húsa is milyen rossz izű, ezért se adjunkneki tápszert,meg hogy lassabban fejlődik tőle a mozgásuk.

De sokan azt se tudják hogy a bolti tej,is tehéntej:)

Most ennyi hirtelen...

2010. szept. 28. 14:24
 24/68 anonim ***** válasza:
0%
Még jutott eszembe.Baj hogy a babám a kiskádjában alszik?Vagy hogy éjszaka is babakocsiban alszik?
2010. szept. 28. 14:27
 25/68 anonim ***** válasza:
84%
A 4 hónaposan beszélő gyerekre én is emlékszem, hatalmas volt!!! :))) De személyes "kedvencem" (sajnos nem ilyen vicces) az a nő, aki a kell/nem kell-e légzésfigyelő kérdésben kibontakozott vitát azzal zárta le, hogy "Majd meglátod, ha egyik reggel holtan találod a gyerekedet az ágyban, hogy szükséged lett volna rá." Lehet egyet nem érteni, de ennél undorítóbbat nehezen tudok elképzelni.
2010. szept. 28. 15:35
 26/68 anonim ***** válasza:
jaj eszembe jutott: tedd a légzésfigyelő lapot a lepedő alá, ott majd rendesen jelez, mi is így csináltuk....ezen többen kifeküdtek!
2010. szept. 28. 15:40
 27/68 A kérdező kommentje:
15.35-ös!Ez tudod mikor lett volna undorító?Ha meg is történik..
2010. szept. 28. 16:06
 28/68 A kérdező kommentje:

És mellesleg sem úgy szólt a mondat,ahogyan te leírtad,hanem így:

"Ha reggel 8 -kor feltápászkodtál volna az ágyból,és ott találtad volna a babádat a kiságyában órák óta holtan,el tudtál volna számolni a lelkiismereteddel??"

Akkor is kiforgattad a szavainkat,meg most is,így is raktározódott el benned a hülyeség.Ebben a kérdésben a lelkiismereti tényező a fontos,szót nem ejtett senki h szükséged van rá v nincs..

2010. szept. 28. 16:15
 29/68 anonim ***** válasza:
64%
Ne haragudj kedves Kérdező, de azért tetted fel ezt a kérdést, hogy most mindenkinek beszólj? Nem vagy te egy kicsit frusztrált? Szerintem menj, és pihenj egyet.
2010. szept. 28. 16:29
 30/68 anonim ***** válasza:
62%
Hehe, utolsóval egyetértek. Nekem is feltűnt, hogy már a harmadik-negyedik beszólás érkezik a kérdezőtől...
2010. szept. 28. 16:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!