Mi volt az eddigi legnagyobb badarság, amit válaszként olvastál, akár a te, akár más kérdésére adva?

Te jó ég... senki nem pocskondiázott senkit, vagy ha mégis, akkor ez magából a kérdésből adódik.
Picit felhúztad magad, bár tényleg nem értem, hogy min. Gondolom, nem most jöttél erre az oldalra, így tisztában lehetsz vele, hogy 50%-ban a kérdésekre érkezik a válasz, a másik 50% pedig a többi válasz megbeszélése. Számíthattál volna erre.

Én vagyok a légzésfigyelős. És ahhoz a kérdéshez hozzá sem szóltam, csak olvsgattam a válaszokat. De most, hogy így írod, az eredeti szöveg még durvább volt.
Kár volt feltenni a kérdést, provokatív.

Az a válasz, ami engem legjobban kiakasztott, még tavaly a H1N1 járvány idején a terhesség rovatba érkezett. Ott írta egy kismama, hogy ő már előre beszerzett antivirális készítményt (ami vényköteles), hogyha úgy érzi, elkapta a vírust, akkor azonnal tudja kezelni magát. Teljesen elborzasztott a gondolat, hogy egy magzattal a hasában egy nő kontrollálatlanul bevesz egy erős gyógyszert, és másokat is erre buzdít.
Volt egyszer egy kérdés is, amin nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek, a kismamának az volt a gondja, hogy már a 11. hónapban van, és a dokija még mindig nem akarja megindítani a szülést (ez nem vicc volt, komolyan is gondolta). Rengeteg komment érkezett rá, de hamar levették a kérdést a moderátorok.
A többi kommenthez hozzászólva, engem is feldühített a kalóriás kérdés. A kérdező rontott rá az első válaszolóra, aki szerintem normális stílusban írt, nem úgy, mint a kérdező és a férje. Tényleg, az ilyen minek tesz fel egy kérdést, ha egy internetes kalóriatáblázatnak se hisz, akkor majd elhiszi azt, amit valaki ír név nélkül? Csak magát minősítette a stílusával és a butaságával (már az se semmi, hogy 1 hónapig nem vette észre, hogy nincs teje, nekem se volt sose mérlegem, mégis észrevettem, amikor elkezdett apadni...)
Ő is tényleg badarságokat írt a kommentekre reagálva.

Sok mindent olvastam mar itt most nem reszletezem.
Az egyik ez a kerdes!
Kerdezo,mit szolsz le mindenkit? Nehogy mar te akard megmondani mi a badarsag es mi nem!En pl. rosszul vagyok a gyes es gyed kerdesektol megse szolok le senkit mert az illetonek ez hasznos.
Sokszor olvasok èrdekes`tanacsot de szerintem pont azzal lehetne kikerulni ezt,hogy az illeto csak arra valaszol amire tud es nem mindenre.
Epp ezert nem tetszenek Carmen valaszai,mert minden hova tud irni de neha nagyon nagy butasagot es raadasul lekezelo hangnembe. Ennek ellenere olvastam mar tole jo valaszokat de oszinten szolva ebbol olvastam kevesebbet.
Es nem azzal van a bajom aki kiirja a nevet mert en pl. Banyucival kifejezetten szimpatizaltam es Ada is szimpi volt. Most a poci-maci nevu valaszolo kommentjeit is szimpatikusnak talalom.
Ennyi.
"Nehogy mar te akard megmondani mi a badarsag es mi ne"=>akarja a fene..Épp ezért kérdeztelek titeket,h Ti mondjátok el h mit tartottatok badarságnak..
A következő mondatodban ezt írod:
'En pl. rosszul vagyok a gyes es gyed kerdesektol megse szolok le senkit '
Majd folytatod ezzel:
"Epp ezert nem tetszenek Carmen valaszai,mert minden hova tud irni de neha nagyon nagy butasagot es raadasul lekezelo hangnembe. Ennek ellenere olvastam mar tole jo valaszokat de oszinten szolva ebbol olvastam kevesebbet."
Jaaa,hát te aztán nem szólsz le senkit..Mert te aztán megmondod a tutit,neked jogod van eldönteni h ki mond baromságot,és ki nem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!