Mi volt az eddigi legnagyobb badarság, amit válaszként olvastál, akár a te, akár más kérdésére adva?
Én is olvastam már sok jó dolgot Carmentől. De ez csak azért tűnik fel mindenkinek, mert látni a nevét, hogy ő válaszolt. Ha a többiek is odaírnák, biztos vagyok benne, hogy mindenkinek a válaszai között találnék olyat, ami hülyeség, meg olyat is, ami nagyon hasznos, és jó ötlet.
Mindenesetre a 63%-os anyuka tápszerellenességétől és tehéntejmániájától már kicsit kivagyok... Szerinte aki ajánlja a tápszert, azt pénzelik a tápszergyártók. Ő meg biztos a Parmalattól kap ezért fizut, nem? :)
Nekem nem válasz volt, hanem egy kérdés, épp a napokban, még pedig ez: Egy almában, vagy őszibarackban, és más, kisbabáknak adható gyümikben hány kalória van? Kb mennyit kell ennie ilyen gyümis tejpépből, hogy ugyannayi kalóriához jusson, mint 100 gr tápszer?
Ennél nagyobb hülyeségek is vannak persze, de ez megmaradt. És amikor elkezdtük mondani az anyukának, hogy ezt nem így számolják, még ő esett neki MINDEN válaszolónak.
többek közt ezért nem írom ki a nevem, mert akkor meg azzal jön mindenki, h látták már a múltkor is ezt kérdeztem, meg milyen hülyét válaszoltam......most itt jól összefogtak szegény csaj ellen, de én is láttam tőle teljesen jó választ!
Ja nekem a kedvencem: asszimetrikus lógó melleket úgy műtesse meg a kérdező, h csak az egyikbe legyen szilikon, a másik jó lesz úgy ahogy van és akkor jó lesz, mert az egyikből majd szoptathat ha lesz gyereke.....vizuálisan elképzeltem...hát biztos nem egy plasztikai sebész volt!
Elképesztően pocsék dolognak tartom,hogy meglincselitek Carment,egy anyát,ráadásul az ő jelenléte nélkül.A múltkor feltettem egy kérdést,és egyedül ő volt hajlandó kimenni,és lemérni nekem h mekkora a pelenkás kuka,senki más nem segített ez ügyben.Azon kívül NEM azt kérdeztem h KI adta a leghülyébb választ,hanem h MIT.Ő pedig fel meri vállalni h kiírja a nevét,nem tudom hányan vannak még itt így..
Azon kívül a barackos kérdésnél már az első válasz is kissé irritáló volt,érthető h felkapta a vizet az anyuka rajta.Vszinű most kezdi a hozzátáplálást,gőze nincs h merre hány méter,ráadásul lehet h amúgy is rossz napja van,erre ti nekiestek,és megkövezitek.Mert ti mind tökéletesek vagytok.
Aki ki meri írni itt a nevét, azt általában piszkálják, és rászállnak. Ezért nem írom ki már én sem.
Érdekes egyébként, én semmi irritálót nem találtam a barackos kérdésre adott első válaszban. Totál igaza volt az anyukának, amennyit meg tud enni a baba belőle, annyi elég. Ja, egyébként a kérdező is leírta, hogy mennyit TUD megenni a gyerek. De ha azzal nincs meg a szükséges kalória, akkor meg a többit belétömi, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!