Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi volt az eddigi legnagyobb...

Mi volt az eddigi legnagyobb badarság, amit válaszként olvastál, akár a te, akár más kérdésére adva?

Figyelt kérdés
2010. szept. 28. 11:30
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 A kérdező kommentje:
Sztem nagyon sokan vannak még itt,akik szinte minden kérdésre válaszolnak,és sokszor nem mindig azt,ami a mi elveinkhez igazodik,csak éppen ők nem vállalják fel a nevüket,ezért nem is tudunk konkrétan beszélni róluk.Carmennek én láttam hasznos és kevésbé hasznos válaszát is.Senki sem tökéletes,főleg h szubjektív dolog h egy válaszban leírt tanács mennyire illeszkedik a nevelési,babagondozási elveinkhez.
2010. szept. 28. 12:49
 12/68 anonim ***** válasza:
56%

Én is olvastam már sok jó dolgot Carmentől. De ez csak azért tűnik fel mindenkinek, mert látni a nevét, hogy ő válaszolt. Ha a többiek is odaírnák, biztos vagyok benne, hogy mindenkinek a válaszai között találnék olyat, ami hülyeség, meg olyat is, ami nagyon hasznos, és jó ötlet.

Mindenesetre a 63%-os anyuka tápszerellenességétől és tehéntejmániájától már kicsit kivagyok... Szerinte aki ajánlja a tápszert, azt pénzelik a tápszergyártók. Ő meg biztos a Parmalattól kap ezért fizut, nem? :)

2010. szept. 28. 12:50
 13/68 anonim ***** válasza:
49%

Nekem nem válasz volt, hanem egy kérdés, épp a napokban, még pedig ez: Egy almában, vagy őszibarackban, és más, kisbabáknak adható gyümikben hány kalória van? Kb mennyit kell ennie ilyen gyümis tejpépből, hogy ugyannayi kalóriához jusson, mint 100 gr tápszer?

Ennél nagyobb hülyeségek is vannak persze, de ez megmaradt. És amikor elkezdtük mondani az anyukának, hogy ezt nem így számolják, még ő esett neki MINDEN válaszolónak.

2010. szept. 28. 12:59
 14/68 A kérdező kommentje:
A kalóriákat számolgatni valóban butaság,viszont a Felicitasz csomagban volt vmi hozzátáplálós kisköny,amiben leírták h kb. 10(nem emlékszem,sok) almát kellene megennie a babának ahhoz h annyi energiát nyerjen,mint ami a tápszerben van.Sztem ez az anyuka innen vette az ötletet h megkérdezze.Ez nem volt butaság,csak felesleges,és esetleg a stílusa volt irritáló(nem olvastam).
2010. szept. 28. 13:07
 15/68 anonim ***** válasza:
0%
Off és bocsi. Most elolvastam ezt a kalóriás kérdést. Ilyenkor kár, hogy a kérdezőt és vele együtt a férjét nem lehet pontozni. Hiába, nagy az Isten állatkertje. És még a kerítése is alacsony.
2010. szept. 28. 13:07
 16/68 anonim ***** válasza:
32%
Belinkelnétek azt a kalóriás kérdést? Mostmár kíváncsi vagyok rá...
2010. szept. 28. 13:09
 17/68 anonim ***** válasza:
2010. szept. 28. 13:12
 18/68 anonim ***** válasza:
61%

többek közt ezért nem írom ki a nevem, mert akkor meg azzal jön mindenki, h látták már a múltkor is ezt kérdeztem, meg milyen hülyét válaszoltam......most itt jól összefogtak szegény csaj ellen, de én is láttam tőle teljesen jó választ!

Ja nekem a kedvencem: asszimetrikus lógó melleket úgy műtesse meg a kérdező, h csak az egyikbe legyen szilikon, a másik jó lesz úgy ahogy van és akkor jó lesz, mert az egyikből majd szoptathat ha lesz gyereke.....vizuálisan elképzeltem...hát biztos nem egy plasztikai sebész volt!

2010. szept. 28. 13:14
 19/68 A kérdező kommentje:

Elképesztően pocsék dolognak tartom,hogy meglincselitek Carment,egy anyát,ráadásul az ő jelenléte nélkül.A múltkor feltettem egy kérdést,és egyedül ő volt hajlandó kimenni,és lemérni nekem h mekkora a pelenkás kuka,senki más nem segített ez ügyben.Azon kívül NEM azt kérdeztem h KI adta a leghülyébb választ,hanem h MIT.Ő pedig fel meri vállalni h kiírja a nevét,nem tudom hányan vannak még itt így..

Azon kívül a barackos kérdésnél már az első válasz is kissé irritáló volt,érthető h felkapta a vizet az anyuka rajta.Vszinű most kezdi a hozzátáplálást,gőze nincs h merre hány méter,ráadásul lehet h amúgy is rossz napja van,erre ti nekiestek,és megkövezitek.Mert ti mind tökéletesek vagytok.

2010. szept. 28. 13:35
 20/68 anonim ***** válasza:
27%

Aki ki meri írni itt a nevét, azt általában piszkálják, és rászállnak. Ezért nem írom ki már én sem.

Érdekes egyébként, én semmi irritálót nem találtam a barackos kérdésre adott első válaszban. Totál igaza volt az anyukának, amennyit meg tud enni a baba belőle, annyi elég. Ja, egyébként a kérdező is leírta, hogy mennyit TUD megenni a gyerek. De ha azzal nincs meg a szükséges kalória, akkor meg a többit belétömi, vagy mi?

2010. szept. 28. 13:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!