Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vinnétek magatokkal a babát...

Vinnétek magatokkal a babát lánybúcsúra, barátnős vacsorára, ha azt mondják, hogy "hozd nyugodtan"?

Figyelt kérdés

Egyik legjobb barátnőm lánybúcsúja lesz, a terv vacsi és utána koktélozás, este 7-től lenne.

Nálunk az esti fürdetés-altatás a párom része, ezért úgy beszéltük meg, hogy amíg ő azokat megcsinálja, én elkészülök és így a vacsora részt kihagynám, csak beszélgetni, koktélozni mennék kicsit, kb. 2 óra hosszára.

Első kimenőm lenne baba nélkül, így hiába tudom, hogy a férjemmel lesz itthon, a legjobb kezekben, azért picit izgulok (már most). :)

3 hetes lesz akkora egyébként, ez jövő hét csütörtök.

Ma mondta a menyasszony, hogy ők a többiekkel tegnap azt beszélték, hogy nyugodtan elvihetném a lányomat is, úgysem találkozott vele még mindenki és úgy én is nyugodtabb lennék, ha karnyújtásnyira van tőlem. Viszont én nem tudom, ez mennyire lenne jó döntés... Esti programon még sosem voltunk vele, este 6-tól fixen itthon vagyunk, mióta megszületett. Jókat alszik, de tudom, hogy azért úgy is izgulnék, hogy minden oké legyen és ne ébredjen. Családilag meg azért nem akarok odaállítani egy lánybúcsúra, ahol eredetileg csak mi, csajok lennénk... :D

Szívesen látunk mindenkit, aki jönne látogatni, de annyira nem érzem, hogy vinnem kéne magammal a babát, főleg úgy, hogy az már az esti alvása lenne. Szóval nekem egyszerűbb és kényelmesebb lenne, ha inkább kihagynám a vacsorát és a baba maradna itthon a férjemmel, mintha vinném magammal már a vacsora részre is.

2022. okt. 2. 12:33
1 2 3 4 5 6
 21/56 A kérdező kommentje:
7-en leszünk a menyasszonnyal együtt, zene normális hangerőn lesz, ami mellett beszélgetni is lehet. Rágyújtani bent senki sem szokott, még nyáron sem, amikor minden nyitva van. Nem állatok a barátnőim, akik két pohár ital után már ki vannak magukból vetkőzve.
2022. okt. 2. 13:36
 22/56 anonim ***** válasza:
65%

Tök mindegy, privát hely-e, akkor sem újszülöttnek való egy "buli."

Olyan a stílusom, amilyet megérdemel az, akinek ész egyáltalán az eszébe jut.

2022. okt. 2. 13:37
 23/56 anonim ***** válasza:
92%
Én se értem, az elején azt írtad, nem vinnéd, most meg itt győzködsz minket. Akkor vigyed, biztos mindenki jól érzi majd magát egy lánybúcsún, ahol 3 ember egyszerre fel sem mer nevetni hangosan, mert tekintettel kell lenni az alvó babára és csendben beszélgetni.
2022. okt. 2. 13:39
 24/56 anonim ***** válasza:
82%

3 héttel a szülés után

1. örültem, hogy luk van a seggemen, itt fájt, ott csöpögött, amott meg táskás volt és a szép ruhám úgysem jött volna rám

2. max az utcán sétáltunk a babával, és nem vittük emberek közé

3. az anyai hormonjaim már akkor sikítoztak, ha egy fél órája nem volt a kezemben, és az a fél óra is max a saját apja volt a saját nappalinkban

4. nem volt még napirend, volt hogy fél óránként mellre kellett tennem, oké, nálad ez a tápszer miatt kiesett

Szóval összességében nem igazán tudom értelmezni a kérdést, totál nem volt igényem nem mamimódban létezni...

Koncentrálva a te helyzetedre, oda biztos nem szabad egy ilyen picit elvinni. Akkor hagyd az apjával odahaza.

2022. okt. 2. 13:41
 25/56 anonim ***** válasza:
79%

Jó, hát akkor vidd.

Ha már egy o-bag nem elég a villogáshoz, lehet vinni a gyereket kiegészítőnek. Csak neked legyen jó, ugye.

2022. okt. 2. 13:42
 26/56 anonim ***** válasza:
78%
Alapvetően nem mennék el ekkora gyerek mellől.Nemár,hogy már meg is untad a mamiüzemmódot.Még a vérzésed se múlt el jó esélyel,és már hiányzik a buli.Komoly!
2022. okt. 2. 13:46
 27/56 A kérdező kommentje:

Senkit nem győzködök, csak tisztázni próbáltam, hogy nem hajnali 1-kor szeretnék az Ötkertbe menni a gyerekkel... Ettől függetlenül ugyanazt gondolom, mint amit leírtam a kérdésben. :)

O bagem pedig sosem volt, ritka ízléstelennek tartom az egész márkát.

Én a császárból viszonylag hamar felépültem, a hasam is alig látszik már. A szülés előtt hordott ruháimat viselem, 3 kiló maradt rajtam.

Emberek közé célzottan mi sem visszük gyakran, tegnap voltunk egy szűk családi ebéden és a legközelebbi barátaink látogatnak minket. Amúgy pedig naponta 2x1,5-2 órát sétálunk vele, ha nem esik az eső. Útközben néha megiszunk egy kávét, vagy eszünk egy sütit.

Nem vagyok rágyógyulva a gyerekre, szóval nem sikítoznak a hormonjaim, ha éppen anyukám vagy a nagyim van a babával, amíg én elszaladok hajat mosni, vagy ha hajnalban a férjem kel fel hozzá. Szeretem és ragaszkodom hozzá, de tudom azt is, hogy ugyanúgy jó kezekben van, ha a férjem, vagy a nagyszülők/dédszülők figyelnek rá.

2022. okt. 2. 13:52
 28/56 A kérdező kommentje:

Nem untam meg az anyaságot, szerintem ezt nem is lehet. Minden percben benne gyönyörködünk kb, ő nekünk a legfontosabb. De igenis jól fog esni, hogy csinosan, kicsípve magam, a barátnőimmel tölthetek egy kis időt, felnőtt témákról beszélgetve. :)

Nem a buli hiányzik, hanem hogy picit kiszakadjak az itthonlétből, hogy legyek 1-2 órát felnőttek között is. Mint írtam, nagy buli nem lesz, az már megvolt a nyáron. Most tényleg csak összeülünk az esküvője előtt páran beszélgetni, jól érezni magunkat. Biztosan komoly buliban lesz részem, ha alkoholt sem fogok inni és este 11-re már az ágyamban tervezek lenni.

2022. okt. 2. 13:56
 29/56 anonim ***** válasza:
78%
Továbbra sem értem, mi a kérdés...
2022. okt. 2. 14:06
 30/56 A kérdező kommentje:
Le van írva, ott fent. :)
2022. okt. 2. 14:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!