Ha a baba kakálás után alszik nyugodtan, akkor felkeltitek, hogy tisztába tegyétek?
ha nem kakis, nagyon pisis éves előtt, én csak utána cserélném a pelusát.
amikor nagyon piros volt a babám feneke, fájt neki, alvás közben is ráébredt a kakára. krémek helyett a hintőpor vált be nekünk, illetve a popsijának a levegőztetése, többnyire az udvaron, árnyékban. a levegőztetéssel pár nap alatt rendbejött
Lehet, hogy a pelenka márkáját is érdemes lenne lecserélni.
Az olcsóbb márkák van, hogy jobb egy babának,mint egy drágább. Mi az aldis Mamiat használjuk és tökéletes ( igaz nem tudom, hogy otthon kapható- e)
Kakilás után viszont cseréld le a pelust,mindegy, hogy előtte mikor cserélted, vagy alszik- e
És én ennyi idősen még meleg vízbe mártott vattát használtam. Könnyebben lejött, nem kellett annyit dörzsölni a fenekét és puhább is, mint a popsi törlő
Popsikenőcsnek pedig Bepanthent, mert azt könnyebb volt lemosni, mint a Sudokrémet.
4. Voltam
Az én gyerekeim is gyakran kakiltak alvás alatt, ami egy megváltás volt, mert máshogy nem ment egyikőjüknek sem. Éjszaka tisztába tettem, napközbeni alvásnál nem.
Pirosságra bevált, hogy amikor tisztába teszem, levegőzni hagyom pár percig, min. addig, amíg meg nem szárad a popsitörlő nedvessége. Utána vékony réteg Sudocrem. Ahogy egy korábbi válaszoló írta, az én gyerekeim bőrét is kikezdte az összes Libero és Pampers termék. A tescos Fred&Flo pelus és a Rossmann/DM saját márkás popsitörlője vált be.
6-os vagyok.
Elfelejtettem, hogy ha elaltatós szoptatás alatt kakiltak, akkor is tisztába tettem őket nagyon lassú, nyugodt mozdulatokkal, fényen nem változtatva és visszatettem őket mellre. Általában vissza tudtak szúnyókálni.
Nekemnis 3nhetes fiam van és dettó ezt csinálja, én meg amit 8as mond.
Szopizas közben általában bealszik, szóval egyszer megszakitom az evést, miután kakilt, és remélem hogy több nem jön 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!