Anyukák! Hogy kezelitek nyugodtan ha nyügös a baba?
Van olyan gyerek, aki nem bírja a hordozást. Értem, hogy a benőtt körömtől kezdve a koszmóig mindenre jó a hordozás, de próbáltad volna az én lányomat hordozni...semmilyen kötöttséget nem viselt el.
Hát kérdező, én ilyenkor kivittem. Kint valahogy sokkal jobban elsimultak ezek a dolgok.
En ha mar nagyon türelmetlen vagyok es már remegő kezzel vennem fel, akkor van hogy kimegyek egy kis időre veszek egy nagy levegőt aztán visszamegyek. Az idegesség atragad ra, es úgysem tudod megnyugtatni úgy. De szerintem mindenkiből kicsuszik néha egy hallgass már el vagy hasonlók. Tul kell élni a nyűgös időszakokat, jobb lesz, aztán megint rosszabb es igy tovább aztán felnőnek :)
Próbálj néha kimozdulni otthonról egyedül, is vagy társasági programokra a gyerek nélkül, már egy két óra is csodat tesz.
Itt Angliában úgy engednek mindenkit úgy engednek el a kórházbol, hogy beszélnek erről :
Nálunk eddig a ringatás mindig bejott, de el tudom képzelni, hogy egy idő után, amikor semmi nem segít sok lesz, akkor inkább le kell tenni biztonságos helyre (kiságy pl) és készíteni egy kávét vagy teát magadnak, mintsem kiabálni vagy ne adj Isten megrazni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!