Vinnétek magatokkal a babát lánybúcsúra, barátnős vacsorára, ha azt mondják, hogy "hozd nyugodtan"?
Egyik legjobb barátnőm lánybúcsúja lesz, a terv vacsi és utána koktélozás, este 7-től lenne.
Nálunk az esti fürdetés-altatás a párom része, ezért úgy beszéltük meg, hogy amíg ő azokat megcsinálja, én elkészülök és így a vacsora részt kihagynám, csak beszélgetni, koktélozni mennék kicsit, kb. 2 óra hosszára.
Első kimenőm lenne baba nélkül, így hiába tudom, hogy a férjemmel lesz itthon, a legjobb kezekben, azért picit izgulok (már most). :)
3 hetes lesz akkora egyébként, ez jövő hét csütörtök.
Ma mondta a menyasszony, hogy ők a többiekkel tegnap azt beszélték, hogy nyugodtan elvihetném a lányomat is, úgysem találkozott vele még mindenki és úgy én is nyugodtabb lennék, ha karnyújtásnyira van tőlem. Viszont én nem tudom, ez mennyire lenne jó döntés... Esti programon még sosem voltunk vele, este 6-tól fixen itthon vagyunk, mióta megszületett. Jókat alszik, de tudom, hogy azért úgy is izgulnék, hogy minden oké legyen és ne ébredjen. Családilag meg azért nem akarok odaállítani egy lánybúcsúra, ahol eredetileg csak mi, csajok lennénk... :D
Szívesen látunk mindenkit, aki jönne látogatni, de annyira nem érzem, hogy vinnem kéne magammal a babát, főleg úgy, hogy az már az esti alvása lenne. Szóval nekem egyszerűbb és kényelmesebb lenne, ha inkább kihagynám a vacsorát és a baba maradna itthon a férjemmel, mintha vinném magammal már a vacsora részre is.
Rossz döntés. Három hetes gyerek két órát elvan az apjával, legalábbis nekem mindkettő elvolt.
Hacsak nincs gyerekük, gözük sincs, mibe egyeznek bele. A baba nem karnyújtásra lenne, hanem kb. a kezedben végig, legalábbis jó eséllyel. Neked ez nem lazítás.
Egyébként az emberek mikor szoknak már le erről a "babanézegetésről"?
Mintha valami bazári majom lenne, akit helybe kell vinni, hogy más megnézhesse, mert neki épp így jó. Ez nekem visszataszító.
Egy 3 hetes újszülött az immunrendszere fejletlensége miwtt sem való még nagyobb társaságba az esti alvásának is nyugiban kéne telnie a megszokott módon, és jól írják, pont növekedési ugrása lehet akkor, ami akár nagyon nyűgössé is teheti.
Menj egyedül.
A leírtak alapján nyilván tápszereztek, szóval akár picit hosszabb időre is ki tudsz maradni.
Mondjuk nálunk a 3 hetes növekedési ugrás durva volt.
De őszintén szólva az évszázad társasági eseményére is hívhattak volna, én akkor még nem vágytam el a babám mellől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!