Ha sírni hagyom a babát 1-2x akkor baja lehet?
Kérlek ne szedjetek szét! Nem szoktam általában sírni hagyni, és nem is tervezem! DE nagyon beteg lettem, egyedül vagyok a gyerekkel. Férjem kamionsofőr, nem sokat van otthon. Szüleim nem élnek. Anyósék még fiatalok, hétköznap dolgoznak még és messze laknak. Így csak hétvégén tudnak segíteni. De most például nem tudtak jönni. A többi napon teljesen egyedül gondozom, fürdetem, etetem és foglalkozom a lakással.
Tudom, nem vagyok mártír vagy ilyesmi, sokunknak nehéz.
Viszont most nagyon lebetegedtem. És a fiamnak napok ota rossz napjai vannak. Valószínűleg fogzik már (5 hós) és megetettem, peluscsere, játek… közben mellé feküdtem… láttam fáradt, de hiába tettem agyba, visított. Újra megnéztem szüksegleteit… igen, tudom - fel kell venni, vígasztalni. Meg hordozót hasznaljak… DE most tényleg nagyon szarul vagyok, szédülök, alig élek… nem bírtam egyszerűen fizikailag felemelni…. Féltem leejtem… nem bírom… hasmenés/hányás és még mindemellé covid…. és hagytam őt sírni mert egyszerűen muszáj volt elmennem wc-re… szegény majdnem 1 órát volt így. Azóta (2 napja) többször volt ilyen, mert egyszerűen nem bírom….
Mára már valamivel jobban vagyok. Nyilván igyekszem sokkal tobbet foglalkozni vele, de tudom hogy psziches gondokat okozhat ha sirni hagyjuk a babát….
De tudja valaki hogy ha mondjuk ilyet csak most csináltam, azaz nem rendszeresen csak 1-2 napig volt ilyen… akkor már ez is károsíja?
Nagyon remélem hogy nem…
Köszönöm
Bevallom benne fel sem merült segítseget kerni, Mert az elején csak tipikus megfázas szerű tüneteim voltak, enyhe hőemelkedés. Vettem tesztet -pozitív lett. Hivtam anyosekat, amúgy ők jöttek volna így is de ezen a hétvegen programjuk a valahová elutaztak. Csak csütörtökön jött ez a hirtelen rosszullét… haziorvossal konzultálva, mondta hogy van akinél ilyen tüneteggyüttes IS jelentkezik… és mivel túl sok gyógyszert nem szedhetek mert szoptatok, így szenvedtem… mára már megmaradnak bennem a dolgok, már “csak” a régi covid tünetek vannak. De visszagondoltam az elmúlt napokra… csak pelenka és etetés volt…. Alig tudtam a kicsivel foglalkozni… és sokat sírt, épp mikor szüksége lett volna vígaszra a fogai miatt… én nem voltam neki ott. és félek lelki sérüleseket okoztam ezzel….
De megnyugtattatok….kicsit
Köszönöm
#11 mégis tippelj! Ugyan mi tarthatott addig?
Kövezd meg mert hasmenése volt....
Jesszusom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!