Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor kell szivni sz orrát?

Mikor kell szivni sz orrát?

Figyelt kérdés

Nem tud rendesen aludni, hallom, hogy szorcsog, csak rajtam tud aludni. De inkább slej szorcsog... orra abszolút nem folyt, nem folyik... kellene szivni? Vagy mivel tudom a szorcsogest megelozni?

Éjjel felebresztutek és szivjatok?

1 eves

tegnap 22:19
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Lazas.
tegnap 22:19
 2/11 anonim ***** válasza:

Orrspray,szívás,orrcsepp ebben a sorrendben.

Ha van váladék akkor szívni kell mert rá megy a fülére és begyullad. Minden elalvás előtt csináld meg ezt a rutint és Napkozben is

tegnap 22:23
 3/11 anonim ***** válasza:
Én baba tengervizzel szoktam, utána szívás, és alváshoz hatóanyagos orrspray.
tegnap 22:28
 4/11 A kérdező kommentje:

Azt tudom hogy kell

Azt nem, hogy mikor.

Látszólag nincs valadek.

Napközben nem szorcsog. Csak alvaskor. Akkor is inkább torokbol, garstbol hallom, mint amikor slejmos vagyok.

És nem alszik jól

tegnap 22:31
 5/11 A kérdező kommentje:
Ez már indokolja a szivast? 1x próbáltam, alig jött neki.
tegnap 22:32
 6/11 anonim ***** válasza:

Mert vízszintesbe kerül, és begyűlik.

Azért kell alvás előtt egy kicsit átmosni és befújni.

Ha beteg, én egy kicsit meg szoktam emelni az ágy fejrészét.

tegnap 22:34
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszi, velünk alszik. Valószínű ezért alszik kizárólag rajtam most. Mert vízszintesen rossz neki. :(

Éjjel akkor hagyjam? Gondolom ndm volna szerencsés bolygatni... így viszont sokszor ebred :(

tegnap 22:39
 8/11 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, mennyire zajos.

Én a kisebbnek tudtam éjjel, mert aludt tovább. A tesónak nem.

Éjjel egyébként nem szoktunk szívni.

tegnap 22:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha nem tud tőle nyugodtan aludni,akkor igen. Hátra csurog neki a garatba, ezért nem folyik az orra.
tegnap 23:56
 10/11 anonim ***** válasza:

Éjjel csak akkor szívj, ha hallod, hogy konkrétan alig kap levegőt, küzd a levegőért. Ilyenkor amúgyis könnyen megébred, szóval neki sem pihentető a dolog.

Illetve ugyan könnyebb lefogni fekve, de amúgy szívni ilyen 45 fokos fekvésben, vagy simán ülésben eredményes. Najó, ebbne lehet eltérés, nekünk így eredményes.

A sós befújás után várjatok 2-3 percet amíg hat, meg hátraszívja.

És nemtom miyen szívótok van, de a tüdővel szívósat meg a kézit dobjátok ki a pcsába, igazából már egy egyhetest is rá lehet kötni a porszívóra, még ha ránézésre az egész gyerek átférne a csövön, akkor is. Esetleg az elektromos szívók elég hatékonyak még, de a kézi meg tüdős az alig ér valamit. Illetve a tüdővel szívósban hiába van egy kis szivacs, úgy el lehet kapni a betegséget vele, mitn a pinty. Tapasztalat...:D

tegnap 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!