Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig kell szívni a baba orrát?

Meddig kell szívni a baba orrát?

Figyelt kérdés
Orrszi-porszi, kell idő mire “elindul” kifelé a váladék, aztán folyamatosan jön, van hogy percekig kéne szívnom, mert ha nem elég ideig akkor utána is szörcsög, de olyan soknak érzem, nem okoz gondot a nyálkahártyára hogy ilyen sokáig bent van? Hamar megszokja amúgy, a közepétől már nem is sír.
2022. okt. 26. 08:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Inkább többször rövidebb ideig.

Gondolj arra ha te vagy náthás van h percenként fujsz orrot. Nem egyszer 5 percig.

Még tengervizes orrsprayt használsz előtte hogy feloldja?

2022. okt. 26. 09:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Baja nem lesz tőle. Szerintem amíg jön valami, szívd, és ha túl hosszúnak találod, akkor próbáld meg gyakrabban.
2022. okt. 26. 09:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Én váltogatni szoktam az orrlyukakat, kicsit szívom az egyiket, aztán kicsit a másikat, és visszatérek, hogy jön-e még. Az eleje a rossz, amíg ez a vizes, állandóan folyós váladék jön, 5 percenként lehet szívni...
2022. okt. 26. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!