Le lehet szívni teljesen egy baba orrát úgy, hogy egyáltalán ne szörcsögjön?
Igen, én is ezt látom problémának. Sír, így sajnos szörcsisebb néha, mint előtte. Pedig annyira igyekszek segíteni neki.
Most próbálunk összebarátkozni a Nosiboo-val. Most ezzel már nem üvölt annyira, így talán egy picit tartósabb a dolog. Most legalábbis jól sikerült. :)
Átlátszó, viszonylag könnyen kijön, ami kijön. Csak nem tudom eldönteni, hogy nem csinálom elég ideig, vagy sír, azért szörcsög szinte azonnal megint, vagy ez normális, vagy nem tudom...
Refluxra nem gyanakszom egyelőre, a férjem is beteg, úgyhogy gondolom ő hozhatott haza valamit.
Persze, azóta már meggyógyult. :)
Megkérdeztem a védőnőt, azt mondta ez normális, hiszen ha mi megvagyunk fázva is szinte állandóan orrot fújunk, ráadádul a babáknál a fekvő póz miatt nem kifelé folyik többnyire a cucc, kiszívni is nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!