Miriam névről mi a vélemènyetek?
Figyelt kérdés
Mirának becéznénk de sima Mira nekem olyan rövid nagyon, kicsit becenév hatású. Habár mire nagy lesz biztos nem lesz fura2022. szept. 25. 19:46
1/9 anonim válasza:
Azt se tudom, fiú- vagy lánynév.
2/9 anonim válasza:
Hogyan ejtenéd? Miriam, vagy Mirjam? Gondolom az utóbbi. Nekem nem tetszik.
Mirabella,Miranda,Mirella? Biztos van még sok olyan név, amit Mirának lehet becézni.
Igazából az a fontos,hogy nektek mi tetszik, ne az itteni véleményekre adjatok, hiszen ez a Ti életetek. 🤗
3/9 anonim válasza:
Nekem a Family Guy egyik szereplője jut eszembe róla, nem éppen pozitív karakter. Inkább Mirella, Mirabella.
4/9 anonim válasza:
Nem tetszik, rendkívül (hogy írjam, hogy ne számítson törlendőnek?) ortodox hangzása van.
5/9 anonim válasza:
Nekem Mirjamként tetszik. Szép név, a Mária eredeti héber alakja, szóval egy vallásos családba illik, mivel a szűz Máriának is ez volt a neve, illetve Mózes nővérének is.
6/9 anonim válasza:
Nekem tetszik de inkább Mirjamként.
8/9 anonim válasza:
Nekem tetszik, az egyik legjobb barátnőm Mirjam. Nekem a három írásmód közül a Mirijam tetszik legjobban, de igazából szinte mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!