Szép név a Miriam és a Dalma?
Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 15:42
1/25 anonim válasza:
Szerintem nem szépek.
A Miriam vagy Mirjam nem tetszik, a Dalma meg olyan mint a dalmata kutya.
2/25 anonim válasza:
A Dalma az egyik kedvenc nevem. A Miriam annyira nem tetszik.
De erről mindenkinek más a véleménye..
3/25 anonim válasza:
nekem a Dalma tetszik én is akartam adni a lányomnak de nem jött össze.
4/25 anonim válasza:
Bocsi,de nekem sem tetszenek,de ha választanom kellenne,inkább a Dalma.
5/25 anonim válasza:
Szerintem ezt te döntsd el, mert olyan név nincs, ami mindenkinek tetszik, a lényeg, hogy neked és a párodnak tetszen.
Amúgy én is nehezen találtam nevet a kislányomnak.
6/25 anonim válasza:
Szerintem szép mind a kettő, és ha Neked tetszenek, akkor kit érdekel, hogy mások mit gondolnak.
7/25 anonim válasza:
Nekem nem tetszik egyik se bocsi. A Dalma télleg azért mert dalmata. A Miriamról még soha nem hallottam, de ez se tetszik.
8/25 anonim válasza:
Az én kislányom Dalma lesz :) A Miriamról nekem mindig Gáspár Laci kislánya ugrik be...:( és nem szimpik :)
9/25 anonim válasza:
A kislányom Dalma...és nagyon szép név,illik rá.Aki meg "ledalmatázza"annak velem gyűlik majd meg a baja...:)
10/25 anonim válasza:
Nekem egyik sem tetszik, de ez egy szubjektív dolog. Ha neked tetszik és úgy érzed majd, hogy illik a babához és a vezeték nevéhez akkor kereszteld így. Azért a kettő közül még mindíg jobb a Dalma. Remélem nem bántottalak meg mert nem állt szándékomban! Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!