Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor kell szivni sz orrát?

Mikor kell szivni sz orrát?

Figyelt kérdés

Nem tud rendesen aludni, hallom, hogy szorcsog, csak rajtam tud aludni. De inkább slej szorcsog... orra abszolút nem folyt, nem folyik... kellene szivni? Vagy mivel tudom a szorcsogest megelozni?

Éjjel felebresztutek és szivjatok?

1 eves

jan. 9. 22:19
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Aroma csak 3 éves kor után inkább és nagyon jó minőségű olajjal.

Vannak 3in1 gépek, amikbe mehet Salvus víz is, meg aroma is, ha most veszel érdemes olyat, mert nagyon jól fellazítja a letapadt váladékot.

jan. 10. 13:13
 22/25 anonim ***** válasza:

Parasitasnak jobb lenne csak sima vizet hasznalni egyelore.

Salvus vizzel meg ertelmetlen szerintem, mert csak minden tiszta feher por lesz tole, aztan takarithatsz.

Azzal inhalalni jo inkabb.

jan. 10. 13:30
 23/25 anonim ***** válasza:
Hogy lenne már értelmetlen? :D A szobából gyakorlatilag sóbarlangot csinál.
jan. 10. 16:51
 24/25 anonim ***** válasza:

Jo hat nekem mas hobbim van, tobbet nem szopatom magammal azzal, hogy utana 2 napig takaritok. Egyszer kiprobaltam, soha soha soha tobbet.

😂

Marad az inhalalas vele max.

jan. 10. 16:56
 25/25 anonim ***** válasza:

Ha kruppos lenne a gyereked, és ettől nem fulladna, hidd el, imádnád azt a gépet.

Én egyébként azért is szeretem, mert folyamatosan adagolja,gyakorlatilag egész éjszaka inhalálnak így, egyszerre mindhárom gyerek egy szobában. Nagyon meggyorsítja a gyógyulást.

jan. 10. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!