Kislányom éjjel és hajnalban "röfög"?
Jobban nem tudom definiálni, mintha szipogna, de mégsem, mintha tele lenne váladékkal az orra, de hiába szívjuk ki.
Voltunk már vele gyerek fül-orr-gégésznél is, de semmi gondot nem látott, ő is és a gyerekorvos is azt mondja, hogy ez a bukások során letapadt tej.
De viszont már alig bukik (3 hónapos), és mégis megmaradt ez a "röfögés", ja és az az érdekes, hogy csak este, éjjel, és a leginkább hajnalban jön elő.
Volt valakinek ilyen?
Nem, mert közben ébren van.
Mintha szipogna, de mégsem.
Leginkább tényleg röfögésre vagy szörcsögéste hasonlít, és az orrából jön.
Tehát mikor alszik, akkor nincs ilyen hang.
Gondolom váladék lehet, de miért nem ürül kifelé, azt nem tudom.
Szia!
Jajj😰
Hát nem tudom,voltunk ugye fül-orr-gégésznél, nem talált semmit, persze ha nem változik, megyünk tovább.
Viszont azt nem tudom, ha ne adja ég ilyen lenne, nappal vajon miért nincs ilyen hang? Csak estétől reggelig 😭
Ó, ezt nem tudtam pl az asztmáról, pedig nekem is volt kicsiként, de én kinőttem.
Most volt kis megfázása, amivel voltunk orvosnál, viszont ezek a hangok már korábban is voltak.
Ha ez tartósan fennáll majd, mindenképp megyek tovább ez ügyben. 😔
Köszönöm a kedves szavakat!♥️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!