Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislányom éjjel és hajnalban...

Kislányom éjjel és hajnalban "röfög"?

Figyelt kérdés

Jobban nem tudom definiálni, mintha szipogna, de mégsem, mintha tele lenne váladékkal az orra, de hiába szívjuk ki.

Voltunk már vele gyerek fül-orr-gégésznél is, de semmi gondot nem látott, ő is és a gyerekorvos is azt mondja, hogy ez a bukások során letapadt tej.

De viszont már alig bukik (3 hónapos), és mégis megmaradt ez a "röfögés", ja és az az érdekes, hogy csak este, éjjel, és a leginkább hajnalban jön elő.

Volt valakinek ilyen?

2022. szept. 25. 09:50
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Bocs, nemigen értek hozzá, de gyakorlatilag horkol?
2022. szept. 25. 09:52
 2/10 A kérdező kommentje:

Nem, mert közben ébren van.

Mintha szipogna, de mégsem.

Leginkább tényleg röfögésre vagy szörcsögéste hasonlít, és az orrából jön.

2022. szept. 25. 09:54
 3/10 A kérdező kommentje:

Tehát mikor alszik, akkor nincs ilyen hang.

Gondolom váladék lehet, de miért nem ürül kifelé, azt nem tudom.

2022. szept. 25. 09:56
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Gyermekekkel foglalkozom, az egyik anyuka mesélte nekem, hogy valami nem volt rendben a kislányával, valami röfögő hangot adott ki. Náluk az derült ki, hogy valami légzőszervi probléma van. Ilyen irányba esetleg elindulni? Inhalációs eszközt kapott a kislány. Csak egy tipp, a röfögő hangból jutott eszembe.
2022. szept. 25. 10:19
 5/10 A kérdező kommentje:

Szia!

Jajj😰

Hát nem tudom,voltunk ugye fül-orr-gégésznél, nem talált semmit, persze ha nem változik, megyünk tovább.

Viszont azt nem tudom, ha ne adja ég ilyen lenne, nappal vajon miért nincs ilyen hang? Csak estétől reggelig 😭

2022. szept. 25. 10:44
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, Drága. Viszont pl. az asztma hajnali vagy reggeli órákban is jelentkezhet. Nekem kiskorom óta van, volt hogy anyukám vagy mamám keltett fel, hogy jól vagyok e, olyan hangokat adtam ki. Nem akarlak megijeszteni, Isten ments, ez csak találgatás. Mindenképp szakember tud segíteni, reméljül semmi komoly, csak egy kis nátha miatt van! Minden esetre nyugodj meg! 💜
2022. szept. 25. 11:32
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
*illetve lefekvéskor is. Napközben nekem sem volt jellemző.
2022. szept. 25. 11:33
 8/10 A kérdező kommentje:

Ó, ezt nem tudtam pl az asztmáról, pedig nekem is volt kicsiként, de én kinőttem.

Most volt kis megfázása, amivel voltunk orvosnál, viszont ezek a hangok már korábban is voltak.

Ha ez tartósan fennáll majd, mindenképp megyek tovább ez ügyben. 😔

Köszönöm a kedves szavakat!♥️

2022. szept. 25. 11:37
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Még annyi, hogy az anyuka aki mesélte nekem, már a kórházban felfigyelt rá. Ha nektek is régebb óta jelen van, tényleg kellhet egy kivizsgálás. Puszillak! 💓
2022. szept. 25. 11:39
 10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy, köszönöm! 🤗😘
2022. szept. 25. 11:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!