Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fordult már fel a gyomrod...

Fordult már fel a gyomrod pelenkázás közben?

Figyelt kérdés

ma 14:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem, az anyatejes kakit eleve sosem éreztem büdösnek, a hozzàtápis kakinak mondjuk már a fele sem tréfa, de én az ilyeneket sokkal jobban bírom, mint mondjuk hányást takarítani.
ma 14:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Saját gyerekem miatt még a 15 hónap alatt nem, de korábban bölcsiben dolgoztam, ott egyetlenegyszer volt ilyenre példa, amikor a full beteg gyereket behozta az anyja természetesen...szegény szó szerint az egész testét osszefosta, most nem azért, hogy bántsam, de ezt szebben nem lehet leírni, és nagyon nagyon büdös volt, rengeteg ideig rajta maradt a szag a kezemen, hiába mostam meg többször. Őt is szegényt mire kifurdettem a rengeteg kakibol, már nagyon rosszul voltam
ma 14:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mikor terhes lettem a kicsivel akkor igen, előfordult az első trimeszterben. Azelőtt soha! Szerencsére a férjem, anyukám igyekeztek segíteni, mert ha beindult a hányógörcs nehezen maradt abba. De még a mosott ruha szagát sem bírtam akkor.
ma 15:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Kakitól nem. Ellenben hányástól sokszor. Attól olyan erős öklendezés jön rám, hogy én is hányok.

Hiába a saját gyerekem, ha nincs ott a férjem, hogy rendbetegye, akkor 2-3 alkalommal kitaccsolok mire rendbeteszem. Szerencsére nagyon ritkán történik ilyen jellegű rosszullét.

ma 15:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Alapesetben nem vagyok rá érzékeny, de mikor terhes lettem a másodikkal, akkor minden egyes kakis pelusnál kidobtam a taccsot kb. 3 hónapon keresztül.
ma 15:09
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is terhesen, akkor viszont minden egyes kakis pelustól. Úgy pelenkáztam, hogy hoztam a pelust, törlőkendőt és a vödröt. Hú, de rossz volt. 😅
ma 15:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem volt ilyen eddig szerencsére.
ma 16:58
 8/8 anonim ***** válasza:
En kakatol amig baba volt,1 ev alatti nem. Amig pici volt meg budosnek sem ereztem a kakat :D ha hanyast megerzem, a szagat, akkor en is hanyok, sirok,az valami borzaszto.
ma 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!