Mi az, hogy "a férfiak"?
Férfi vagyok, két gyerekem nőtt már ki a pelenkás korból, sokszor pelenkáztam őket, sosem öklendeztem.
Ez a te privát problémád a pároddal, ne vetítsd ki másokra.
Néha, főleg az első időszakban én is öklendeztem, pedig nem vagyok férfi. Akkor épp zavart a szag, a látvány, ennyi.
Mostanra már az sem hoz lázba, ha a nyakáig kakis, rendbe rakom és kész.
Egyedül a hanyást nem bírom. Attól én is rákezdek.
Mondok jobbat, ha a gyerekem benyalt valamit, amitől hánynia kell, én is rosszul vagyok és nem egyszer volt, hogy el is hánytam magam.
Értem én, hogy ha anya vagyok, egy szavam sem lehet, hisz én vállaltam, ezt akartam, de legyen már normalizálva, hogy ha valami undorítót látunk, azért nem ujjongunk... Mert igen, mikor csöpög a büdös f_s a gyerek ruhájából is, és tele a pelenkája, az undorító.
"legyen már normalizálva, hogy ha valami undorítót látunk, azért nem ujjongunk..."
Így van! Szóval be lehet fejezni a nyilvános szoptatást mert sokan rosszul vagyunk tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!