Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A férfiak miért öklendeznek a...

A férfiak miért öklendeznek a pelenkázástól?

Figyelt kérdés

ma 10:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Kérdezd meg attól, amelyik öklendezik tőle. :)
ma 10:12
 2/11 anonim ***** válasza:
32%
Megjátszás.
ma 10:16
 3/11 anonim ***** válasza:
58%

Mi az, hogy "a férfiak"?

Férfi vagyok, két gyerekem nőtt már ki a pelenkás korból, sokszor pelenkáztam őket, sosem öklendeztem.

Ez a te privát problémád a pároddal, ne vetítsd ki másokra.

ma 10:22
 4/11 anonim válasza:
40%
+1 3-asnak. Nekem is az exfeleségem bár nem mindig öklendezett, de mindig fintorgott meg elfordította a fejét amikor kicsomagolt valami zaftosabb fost.
ma 10:30
 5/11 anonim ***** válasza:
91%

Néha, főleg az első időszakban én is öklendeztem, pedig nem vagyok férfi. Akkor épp zavart a szag, a látvány, ennyi.

Mostanra már az sem hoz lázba, ha a nyakáig kakis, rendbe rakom és kész.

Egyedül a hanyást nem bírom. Attól én is rákezdek.

ma 10:47
 6/11 anonim ***** válasza:
88%

Mondok jobbat, ha a gyerekem benyalt valamit, amitől hánynia kell, én is rosszul vagyok és nem egyszer volt, hogy el is hánytam magam.

Értem én, hogy ha anya vagyok, egy szavam sem lehet, hisz én vállaltam, ezt akartam, de legyen már normalizálva, hogy ha valami undorítót látunk, azért nem ujjongunk... Mert igen, mikor csöpög a büdös f_s a gyerek ruhájából is, és tele a pelenkája, az undorító.

ma 10:59
 7/11 anonim ***** válasza:
85%
Nő vagyok, öklendeztem, majdnem hánytam néha.
ma 11:02
 8/11 anonim ***** válasza:
55%
#6 Az anyasággal, annak nehézségeivel kapcsolatos őszinteség és szókimondás egyre trendibb - nagyon helyesen. A csöpögős, szirupos cukormáz hirdetése az, ami kezd egyre gázabb lenni. Semmi gond nincs azzal, ha elmondod, hogy az anyaság nehéz küldetés.
ma 11:04
 9/11 anonim ***** válasza:
71%

"legyen már normalizálva, hogy ha valami undorítót látunk, azért nem ujjongunk..."

Így van! Szóval be lehet fejezni a nyilvános szoptatást mert sokan rosszul vagyunk tőle.

ma 12:10
 10/11 anonim ***** válasza:
#9 Ugye?! Köszönöm!!!
ma 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!