9
Szívemből szóltál
Üdv egy 2 gyerekes anxa
“ de legyen már normalizálva, hogy ha valami undorítót látunk, azért nem ujjongunk... Mert igen, mikor csöpög a büdös f_s a gyerek ruhájából is, és tele a pelenkája, az undorító.”
Mondjuk amikor leírja valaki vagy kèrdezi, hogy nem e kellemetlen nektek ha szülès kitolàs közben ha van pisi kaki akkor bezzeg mindenki azzal jön, hogy dehogy az a vilàg legtermèszetesebb dolga a dokinak a szülèsznőnek meg a csecsemősnek èszre sem fogják venni:)
Na persze. Csak abbol indulj ki amit leírtàl
12!
Igy van. A sajàt gyereke kakájától rosszul van de ő elvárja fordítva, hogy ne érezzenek undort( ő írta ezt a szót) ha szülés közben oda sikerül kakálnia.
Mindhárom gyerekemet ugyanúgy pelenkázta az apja is.
Ahogy többen írják, én is inkább a hányástól öklendezem (persze a híg fos kellemetlen, ha minden olyan lesz, de megoldottuk mindig.)
Heteken belül szülök, kezdjük elölről 😅
1. Nem szoptattam soha nyilvánosan.
2. Programozott császármetszéssel szültem, így sehová nem kakáltam.
De igen, még az is undorító, bármennyire is természetes dolog. Ugyanis a szülés sem egy szép folyamat, van ott a vértől kezdve a testnedvekig minden. Új élet, új család születik, persze, csoda, de közben borzalmasan undorító is.
Ne keverjük már ide a szülés közbeni odakakilást. Aki az egészségügyben dolgozik, az tudja, hogy ez ezzel jár, a normál pisinél és kakinál sokkal undorítóbb dolgokat láttak már. Aki nem bírja az ilyesmit, ne menjen ilyen pályára, mert annál undorítóbb dolog viszont nincs, mint az amúgy is félô, kiszolgáltatott beteg emberre undorral nézni meg éreztetni, hogy szégyellnie kellene magát.
Sajnos sok olyan beteget látok, aki amiatt kerül késôn ellátásra mert szégyelli a tüneteit, emiatt nem mer hamarabb orvoshoz menni. Ne tegyünk már rá egy lapáttal erre.
Akinek nem tetszik ne menjen egészségügyi pályára! Ebben van választása. A szülô nônek viszont nincs választása abban, hogy becsúszik-e a pisi vagy a kaki, és igenis nem kell foglalkoznia vele.
"legyen már normalizálva, hogy ha valami undorítót látunk, azért nem ujjongunk..."
Így van! Szóval be lehet fejezni a nyilvános szoptatást mert sokan rosszul vagyunk tőle."
Csatlakozom. Én ezeket a full naturalista szülés képeket/videókat is letiltanám. Undorító, már elnézést. De ujjongani "kell" hozzá. Mindenkinél véres, jön minden is, ilyen a szülés, senkié se szebb, de nem is tartozik mindenkire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!