Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szoktál gumikesztyűt húzni...

Szoktál gumikesztyűt húzni pelenkázáshoz?

Figyelt kérdés
A dm-ben árulják ezeket a sokdarabos egyszerhasználatos gumikesztyű-csomagokat és láttam, hogy pelenkázáshoz is reklámozzák.

nov. 23. 14:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
98%
Dehogy. Vagy vezetékes víz meg szappan a házban. :)
nov. 23. 14:43
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekek pelenkázásához nem vettem, de mikor a demens nagymamámat és anyósomat tettem tisztába, akkor a csak pisis pelenkához is vettem fel kesztyűt. Lehet, hogy túlérzekeny vagyok, tudom én, hogy ugyanolyan pisi és kaki mindenkié, de akkor is...
nov. 23. 14:47
 3/17 anonim ***** válasza:
89%
Én nem, de a bölcsiben húznak a gondozók a pelenkázáshoz
nov. 23. 14:47
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Soha.
nov. 23. 15:30
 5/17 anonim ***** válasza:
93%

Nem.

Ritka, hogy belenyúljak nagyon (már 2 éves, de az elején is elvétve volt csak baleset), de akkor is csak lemosom.

Ha fertőzne valami a pisiben vagy kakában, akkor az a speckó eseteket kivéve más testnedvében is benne lenne, szóval úgyis mindegy 😀

Ja, és az elején, míg jobban "bénáztam" (meg ő is hajlamosabb volt a háta közepéig ...ni magát 🙃), még anyatejes volt, tehát lehet, hogy a látványa nem volt gusztusos, de rendesen jó illata volt, a túrógombóchoz hasonló, szóval annyira még undorodni sem kellett tőle 😊

nov. 23. 15:31
 6/17 anonim ***** válasza:
82%

Persze 🤣🤣🤣 Nem elég szemét a pelenka meg a törlőkendő, még kesztyűt is húzok.🤦🏼‍♀️

Van egy nagy pumpás kézfertőtlenítő a pelenkázón, azt használom pelusozás után. Mondjuk most már inkább kezet mosok, de mikor picike volt és éjszaka is volt simán 2-3 kakis pelus is, meg napközben is nagyon sok, akkor jól jött,hogy nem kellett folyton kibattyogni kezet mosni.

nov. 23. 15:42
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ha látom, hogy durvát alkotott, akkor eleve a csaphoz viszem, és kézzel mosom a fenekét, meg amit kell. A legvégén meg kezet mosok úgyis.
nov. 23. 15:54
 8/17 anonim ***** válasza:
81%

Nem hiányzik még több felesleges műanyag hulladék! Napi hány darab menne a kukába? Aki ilyen finnyás az inkább ne is pelenkázzon!

Ui: mosd meg a kezedet!

nov. 23. 18:57
 9/17 anonim ***** válasza:
91%
Soha eszembe nem jutott, ellenben megmosom a kezem utána, kakis pelus után használni szoktam ilyen kézfertőtlenítő gélt.
nov. 23. 19:23
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem
nov. 23. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!